USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі «нашоукраїнці» ображені, що місцева влада не втручається у розборки

17 Вересня 2008 14:03
Провокативними у такому випадку є кроки БЮТу, котрі спричинили розвал демократії у парламенті та спроби місцевої влади залишитись осторонь наслідків цих процесів. Про це йдеться у заяві Луцької міськорганізації НСНУ щодо політичної ситуації в Україні, – повідомляють 17 вересня «Волинські Новини».
Як ідеться у заяві, оприлюдненій на офіційному сайті блоку НУ-НС, спільні голосування фракції БЮТ та ПР за внесення змін до законів України «Про Кабінет Міністрів України», «Про Службу безпеки України», «Про Конституційний Суд України» є «прямим свідченням розвалу демократичної коаліції та зраду демократичних ідеалів».
«Ми стали свідками антиукраїнської змови за участю Блоку Юлії Тимошенко, Партії Регіонів та комуністів. Спільні голосування цих фракцій із вказаних питаннях підкреслюють бажання зазначених політичних сил здійснити перерозподіл владних повноважень, і фактично є початком державного перевороту», – вважають луцькі помаранчеві.
«Після подій у парламенті, 2 вересня 2008 року, НСНУ залишилася єдиною політичною силою, яка не зрадила державних інтересів заради жорстокої боротьби за владу. Провокативними у такому випадку є кроки БЮТу, котрі спричинили розвал демократії у парламенті та спроби місцевої влади залишитись осторонь наслідків цих процесів», – йдеться у заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Партнер Показати IP 17 Вересня 2008 15:05
Та з такими союзниками як Наша Україна, то для БЮТу і ворогів не треба. Вимахувались проти Юлі, вимахувались і довимахувались. Так їм недалеким і треба.
Партнерка Показати IP 17 Вересня 2008 15:27
Партнеру. Іноді краще мовчати... (колись така хароша реклама була по телику). Поживем - побачимо хто довимахувався.
НУНСовець Показати IP 17 Вересня 2008 15:41
Хлопці нунсвіці, зливайте воду, догралися.
Партнерка Показати IP 17 Вересня 2008 16:08
Партнеру. Іноді краще мовчати... (колись така хароша реклама була по телику). Поживем - побачимо хто довимахувався.
Ясновидець Показати IP 17 Вересня 2008 16:28
А хто все-таки з коаліції вийшов: БЮТ чи НУНС? Тоді зразу все стане ясно.
Спостережливий Показати IP 18 Вересня 2008 09:32
Дивно, що заява оголошена на сесії міської ради 3 вересня і подавляючою більшістю голосів ( тільки 8 "за") відхилена через свою необєктивність зявилася зараз(?!) на сайді новин?
спікер Показати IP 18 Вересня 2008 09:47
А Луцька міська рада і не залишилася осторонь. Під керівництвом Богдана Павловича Шиби було прийняте звернення до Президента України, яке засудило його дії, що призвели до розпаду коаліції. Так що Шиба може бути обєктивним і зайняти чітку антипрезидентську позицію. Поважаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus