USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі нічні клуби перестануть бути «нічними»?

12 Березня 2009 16:02
Виконавчий комітет Луцької міськради сьогодні, 12 березня, рекомендував деяким нічним клубам обласного центру обмежити роботу до 24.00. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час обговорення питання про затвердження режиму роботи окремих закладів ресторанного господарства заступник міського голови Анатолій Пархом’юк порушив питання поширення в нічних клубах наркотиків. Він наголосив, що часто у нічних клубах діти вже в 14-16 років стають наркоманами.
Пан Пархом’юк запропонував провести спеціальну нараду, на яку треба запросити керівників нічних клубів Луцька.
Натомість начальник Луцького міськвідділу УМВС Роман Крохмаль розповів про деякі труднощі, зокрема при затримці неповнолітніх. За його словами, позавчора міліціонери після 24.00 затримали на вулиці 14-річних підлітків і викликали батьків. То батьки приїхали зі скандалом – на яких підставах затримали підлітків.
За словами директора департаменту підприємництва мерії Олександра Козлюка, якщо в нічному клубі упродовж півроку виявлять хоча би два порушення, то влада тоді матиме право обмежити термін роботи закладу в нічний час.
Міський голова Богдан Шиба зазначив: нічні клуби дозволяють, аби продавали алкоголь чи наркотики. Тому він запропонував виконкому рекомендувати керівництву деяких нічних клубів обмежити час роботи до 24.00. зрештою, виконавчий комітет підтримав його пропозицію.
Нагадаємо, що міліціонерам часом навіть доводиться купувати квитки, аби провести обшук у розважальному закладі.
Довідково:
У Луцьку після 22.00 працюють близько сотні закладів, однак частина з них – лише до 23.00. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Фен Показати IP 12 Березня 2009 17:31
Давай-давай! Делай-делай! Давай-давай! Делай-делай! Давай-давай! Делай-делай!
Анонім Показати IP 12 Березня 2009 17:54
Куди ж я тепер на б...ки піду?
Луцкий хлопец Показати IP 12 Березня 2009 21:38
Нет ребята, так не пойдёт. Это полный бред какой-то. Куда закрывать клубы. Неужели они думают таким образом контролировать употребление. Запретный плод сладок. Просто весь это "диско-наркотик" будет употребляться вне дискотек. И подумайте куда выплеснетса вся эта энергия(особенно ночью). Уж точно не на охрану правопорядка. В свою очередь правоохранительным органам труднее станет выявлять "пушеров"(торговцев). Ребята, ночные клубы это неотъемлимая часть общественной жизни современного человека, воспитаного уже в независимом государстве. Не все же посетители клубов наркоманы. В клубах продаётся алкоголь. И пусть мне кто-то скажет, что его не продают всем подряд (и несовершеннолетним). Единственное, что нужно - это ужесточить "фейс-контрол". И всё.
знаючий Показати IP 13 Березня 2009 10:17
Нова ідея як сформувати передвиборчий фонд. Можна дозволити а можна заборонити.Будуть відстібати БАБЛО у фонд - нехай торгують накркотою. І скажіть , що я помиляюсь - поява голосування на ВН за претендента у крісло міського голови викликало справжню істерію на Волинській правді ( відгадайте з одного разу хто стоїть за цим виданням ?).
Анонім Показати IP 13 Березня 2009 11:09
Мля ну все через жопу...а милиционеры не для порядка,а чтобы деньги снимать с пушеров все знают об этом и малолеток обирают,кто в милиции лохи одни ну порядочных во всем увд на пальцах сосчитать можно...
Анонім Показати IP 20 Березня 2009 13:23
Правильно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus