USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі підприємці хочуть вийти з-під опіки «Облспоживспілки»?

22 Грудня 2008 09:09
На Завокзальному ринку відбулася зустріч представників мерії та підприємців, де обговорювалося майбутнє цього торговища. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, до підприємців на ринок приїхали заступник Луцького міського голови Святослав Зелінський та директор департаменту підприємництва Олександр Козлюк.
Як пояснив підприємець Олександр Пасічник, більшість торговців Завокзального ринку невдоволені посередником – «Облспоживспілкою». За півроку орендна плата зросла вдвічі – з 28-ми до 52-х гривень за квадратний метр. Натомість ніякого благоустрою на Завокзальному ринку нема – все зроблено за кошти підприємства.
Олександр Пасічник стверджує, що «Облспоживспілка» сплачує до міського бюджету 260 тисяч гривень, а заробляє на ринках до  трьох мільйонів.
Голова ради підприємців при міському голові Олександр Слабенко розповів, що питання оренди землі на Старому та Завокзальному ринках обговорювалося в п’ятницю, 19 грудня, під час засідання ради. «Воно викликало жваву дискусію», – зізнався пан Слабенко. За його словами, більшістю голосів рада підприємців вирішила рекомендувати віддати земельні ділянки в користування КП «Автопарксервіс».
Підприємців цікавило, які вигоди вони будуть мати від того, що ліквідують посередника і працюватимуть з міськрадою напряму. Олександр Козлюк відповів, що орендна плата буде знижена і становитиме 41-45 гривень. Однак він пояснив, що договір оренди укладатиметься між комунальним підприємством та торговцями на рік, оскільки так вимагає чинне законодавство.
В разі ухвалення міськрадою рішення про надання земельних ділянок під Центральним і Завокзальним ринками «АвтоПаркСервісу», комунпідприємство розпочне обслуговувати торговища у лютому 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Підприємець Показати IP 22 Грудня 2008 12:07
Абсолютна БРЕХНЯ! Пасічник представляє від сили 15 чоловік, які зав"язані на схемі забудови ринків. Мерська шавка!
Другой підприємець Показати IP 22 Грудня 2008 15:38
Можливо Шиба в якійсь мірі і сам вірить, що він хоче зробити щось хороше, але як завжди розгрібати цей бардак прийдеться людям. А взагалі, до волі кмітливий план за якихось пару років "задушити" слабких підприємців і поставити на потік доїння тих, хто для цього придатний. А який простір для створення нових корумпованих звязків, переділу меж існуючих ділянок, заповнення пожежних проходів новими місцями, визначення площ торгових місць і т.п. Бере ностальгія по часам пана Ломаги, вот тоді робили велику послугу, що брали хабарі. А зараз на цю ниву прийдуть нові "голодні" керівники і виконавці, і хто знає коли вони наїдяться та накормлять свого "благодєтєля". А платити за це все людям. А про організацію якогось сервісу говорити взагалі не варто. Відносно Пасічника, згоден - він чиясь шавка. Чи то Ломаги (з ним збирається строїти торговий центр), чи то Шиби (в нього просить землю під торговий центр), чи ще чиясь. Піднімає підприємців на боротьбу, а сам в тихую подає заяву на виділення його приватному підприємству землі на території "клетки" Завокзального ринку під будівництво торгового комплексу. А взагалі, те що робить наш мер своїми закликами дуже схоже на роздмухування "революційної ситуації" (1917 року)і тягне за собою протистояння певних верств населення Луцька. Чи потрібні нам таки події? Чи не давало раніше наше суспільство оцінки таким конфліктним ідеологам?
Анонім Показати IP 22 Грудня 2008 17:18
Чому ви не печатаєте всі коментарі. Це не чесно.
ТСС Показати IP 22 Грудня 2008 21:56
Луцькі підприємці хочуть вийти з-під опіки «Облспоживспілки»? ПОВНА брехня, а саме цікаве те, що на цій "зустрічі" не були присутні підприємці, а тільки Пасічник, в сворі якого біля 30 чоловік- члени спілки. А на рахунок орендної плати- так Пасічник її давно не платить, і винен за оренду, а виходить що і міськраді десятки тисяч гривень
Анонім Показати IP 25 Грудня 2008 16:46
Шиба нічого не придумав кращого, як відігратися за отриману поразку по питанню не отримання в користування території ринків підприємством "Луцькпарксервіс", як дати вказівку міліції наказати лідера підприємців голову громадської організації "Бізнес Волинь" Дильова Ігоря. Сьогодні його затримали і доставили в суд. Його звинувачуюють у незаконному проведенні мітінгу. Таким чином наш мер демократію хоче придушити. Хоча все це наслідок його непродуманих кроків. В сьогоднішній Волині та Комсомолке про здобутки Шиби дуже правдиво написано. Пропоную почитати. Можливо хтось знає,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus