USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі податківці поговорять із підприємцями. Через білборди

4 Червня 2009 15:01
Громадська рада при Луцькій ОДПІ вирішила звернутися до міського голови Богдана Шиби з пропозицією активізувати роз’яснювально-масову роботу виконавчого комітету стосовно потреби сплати податків, а саме через засоби масової інформації, рекламні ролики, розмістити бігборди відповідного змісту. Про це в коментарі «Волинським Новинам» розповів голова громради Юрій Довгун.
 
За словами пана Довгуна, було змінено персональний склад громадської ради. Замість колишнього очільника ОДПІ Олександра Блищика та його заступника Олександра Конончука до складу ради обрано виконувача обов’язків начальника ОДПІ Андрія Діхтярука та заступника Олега Решетника.
 
Наразі актуальним є питання приховування реальної заробітної плати та податку з доходів фізичних осіб та нарахувань при її виплаті. Податок з доходів фізичних осіб, стверджує Юрій Довгун, становить приблизно 85 % надходжень бюджету Луцька, а в умовах фінансової кризи важливою стає кожна тисяча зібраних коштів. Планові надходження цього податку за чотири місяці виконано, однак для подальшого наповнення міської казни потрібна наполеглива спільна робота фіскальних органів, місцевої влади та громадськості.
 
За словами голови громадської ради при ОДПІ, податківці заявили про намір подальшої жорсткої боротьби  з «тіньовиками» - проведення виїзних та невиїзних перевірок, запрошення посадових осіб до ЛОДПІ.
 
Зрештою, громадська рада при Луцькій ОДПІ вирішила звернутися до міського голови Богдана Шиби з пропозицією активізувати роз’яснювально-масову роботу виконавчого комітету стосовно потреби сплати податків, а саме через засоби масової інформації, рекламні ролики, розмістити білборди відповідного змісту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 15:54
Головні розкрадачі бюджету піклуються про те щоб ми його наповнили, бо їм на всіх не вистачає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus