USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі податківці «поклали» в бюджет понад 2 мільйони

27 Лютого 2013 15:51
Після перевірки правильності нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб працівники Луцької ОДПІ донарахували в бюджет 2,6 мільйона гривень цього податку.

Про це повідомляє сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

Торік луцькі податківці фіксували зростання кількості луцьких роботодавців, які порушували умови оплати праці. Під час моніторингу звітної інформації місцевих підприємств, податківці виявили такі порушення у 2866 працедавців.
Зокрема, у 20 випадках луцькі податківці інформували прокуратуру та територіальну інспекцію праці щодо випадків виплати заробітної плати менше мінімальної. До органів прокуратури для відповідного реагування працівники ДПС надіслали й решту матеріалів.
Керівників підприємств та фірм, які виплачують зарплату менше мінімальної, запрошують на співбесіди до податкової та органів місцевого самоврядування.

Результатом цих зустрічей стало те, що 578 із понад 650 запрошених до розмови луцьких працедавців торік підвищили рівень оплати праці своїх працівників.

Окрім того, понад 100 роботодавців виплатили 2,3 мільйона гривень зарплатних боргів і відрахували до бюджету понад 600 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Також податківці перевірили правильність нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб. Зокрема, результатом 125 таких перевірок в бюджет донарахували 2,6 мільйона гривень цього податку і майже 800 тисяч гривень цього платежу роботодавцям-боржникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
друг Показати IP 1 Березня 2013 15:52
Михалчич це голова який неробирається що куди і коли .чудак спустився з гір ! Якби не Тимейчук Андрій то не знати що б було на Волині.
Платник Показати IP 2 Березня 2013 12:39
Податківці, пишуть все, всім і за всяку ціну, як результат адміністративні суди просто завалені позовами підприємців, до податкової, яка не несе ніякої відповідальності за свої дії, навіт після програшу справи в суді. Тому шановні представники ВН закінчуйте писати ці статті про героїчну діяльність нашої податкової служби та їхнього міністерства "ПОБОРІВ".
Євпатій Коловрат Показати IP 24 Березня 2013 11:28
Орда збирає данину..... Нехай ще казначейство так часто хвалиться де ті кошти щезають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus