USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі посадовці зацікавляться орендою комунального майна?

6 Червня 2009 17:10
Антикризовий комітет Луцька розглянув проблему оренди комунального майна і виробив низку пропозицій для влади обласного центру Волині. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами члена Антикризового комітету, голови Волинської обласної громадської організації «Крок» Ігоря Алєксєєва, посадовці, які відповідають за комунальне майно, працюють з низькою віддачею і часто не мають найменшого уявлення про об\'єкти за які відповідають. Тому, як вважає пан Алєксєєв, варто проводити моніторинг, паспортизацію об\'єктів комунальної власності.
 
Крім того, доцільно створити систему, яка би стимулювала чиновників здати в оренду комунальне майно якнайдорожче. Потрібно використовувати і приміщення, які перебувають на балансі певних бюджетних установ. Зараз балансоутримувач, наприклад, не має інтересу у здачі в оренду приміщень, які не використовуються.
 
Ігор Алєксєєв запропонував впровадити систему, коли кошти від оренди комунального майна, що є на балансі, частково йшли в бюджет міста, а частково - балансоутримувачу. Крім того, на думку пана Алєксєєва, можна дозволити включити вартість ремонтних робіт, проведених орендарем, як орендну плату, але терміном не більше 3-х місяців.
 
Директор департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк наполягав на пропозиції про зменшення на 45% вартості оренди комунального майна.
 
Антикризовий комітет схвалив пропозиції і направить їх профільній депутатській комісії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 7 Червня 2009 10:54
Вони б розібрались спочатку що означає антикризова діяльність, ато одні хочуть боротись з кризою зменшивши орендні плати, а інші - збільшивши!
Анонім Показати IP 8 Червня 2009 18:33
Алєксєв економіст бляха муха!!!
Анонім Показати IP 9 Червня 2009 09:30
Економіст і підприємець без освіти. Навчить. Хай іде вагони грузити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus