USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі прикордонники витримали баталію «цигаркових човників». ФОТО

19 Серпня 2009 09:15
В нічний час 18 серпня персонал відділу прикордонної служби «Ягодин» Луцького прикордонного загону не допустив три спроби незаконного переміщення громадянами України цигарок із України у Республіку Польща у міжнародних пунктах пропуску «Ягодин» для автомобільного та залізничного сполучення. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
У міжнародну залізничному пункті пропуску «Ягодин» під час здійснення прикордонно-митного контролю пасажирського потягу сполученням «Київ-Варшава», в одному із вагонів у пустотілому просторі під вікном купе прикордонний наряд виявив 470 пачок цигарок «Класік» на 1880 гривень, власником яких був громадянин України.
 
Окрім того, охоронці кордону оглядаючи рейсовий автобус сполученням «Володимир-Волинський - Хелм» марки «Лаз», виявили 300 пачок цигарок, які були заховані за заднім сидінням. Виявлений товар вилучили, сума оцінки цигарок – 1200 гривень.
 
Як інформує начальник прес-служби, прес-секретар начальника загону майор Олег Личковський, також в автомобілі марки «Газ-24 », яким керував громадянин України, охоронці кордону виявили 230 пачок цигарок, які були заховані у спеціально виготовленій схованці паливного бака автомобіля. Виявлений товар та автомобіль прикордонники вилучил. А сума оцінки  конфіскованого товау становить: цигарок – 920 гривень, автомобіля –  9500 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus