USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі п’янички сьогодні недоотримали 50 літрів «пальонки»

23 Вересня 2009 11:22
Під час рейду з виявлення фактів незаконної торгівлі алкогольної продукції співробітники управління муніципальної поліції Луцька вранці 23 вересня вилучили близько 50 літрів розведеного спирту на суму близько 1000 гривень. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час рейду співробітники служби склали вісім протоколів за фактом незаконної торгівлі алкогольними напоями. Засідки з підставним покупцем влаштували в найпоширеніших точках продажу: на квітковому базарчику біля готелю «Лучеськ», біля ТЦ «Гостинець», на ринку в районі ЛПЗ, а також на «Львівському» ринку.
Продавців ловили «на гарячому». Більшість із них - жінки пенсійного або передпенсійного віку. Ховали фальсифікат у контейнерах для квітів, торбах, під прилавками. 
Найбільш зухвалими виявились торговці горілчаними напоями на «Львівському» ринку, адже тут підпільно продавали оковиту приватні підприємці, які офіційно реалізують овочі, фрукти, меблі, сантехніку і навіть похоронні вінки.
Поліціянти стверджують, що в основному покупці спокушаються дешевизною фальсифікату: півлітрова пляшка коштує 10 гривень, «чекушка» - п’ять. Правопорушники виправдовують свою незаконну поведінку низькими пенсіями, нарікають на владу та важкі сімейні обставини.
Правоохоронці зізнаються, що горе-продавці спиртових напоїв не бояться адміністративних стягнень і повторно виходять продавати спиртові напої невідомого складу. Адміністративне стягнення за торгівлю алкогольними напоями з рук сягає від 51 до 170 гривень з конфіскацією предметів торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 23 Вересня 2009 17:29
Тема дійсно є болючою.Але з фінансової сторони цих людей можна зрозуміти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus