USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

Луцькі садочки і школи матимуть збірки раритетних колядок

23 Грудня 2008 13:49
За сприяння Луцького міського голови Богдана Шиби вийшла друком пісенна збірка раритетних українських колядок «Іде звізда чудна…». Про це 23 грудня інформують «Волинські Новини».
У виданні є двадцять як відомих, так і рідкісних колядок, обробки яких здійснені відомими українськими композиторами Кирилом Стеценком, Арсеном Рачинським, Дмитром Січинським та іншими. Упорядник збірки – Марина Приходько.
До речі, колядки потрапили до луцького видавництва «Твердиня» цілком випадково. Пісні, що нині зібрані у виданні «Іде звізда чудна», приніс до поліграфічно-видавничого дому лучанин Олег Шевчук. Саме він побачив цінність у непоказному зошиті, списаному чорнилом.
На першій сторінці видання, за повідомленям офіційного сайту Луцькради, міститься звернення  Луцького міського голови Богдана Шиби до читачів. У ньому йдеться: «Любі діти! Шановні школярі! Іменини Святого Миколая – це день, якого з нетерпінням очікують і дорослі, і малята. Дивовижно казкове передчуття сповнює душу і серце кожного. Передчуття радості, веселощів, святкових подарунків та Різдвяних колядок. Саме час пригадати чарівні мелодії коляди, щоб у День Різдва Христового, любі діти, скрізь лунав Ваш щирий янгольський спів. Нехай небесний покровитель нашого міста дарує усім Вам мир, щастя і добро. Веселих свят!»Видання, яке вийшло накладом 500 примірників, буде розповсюджено серед дошкільних навчальних закладів та загальноосвітніх шкіл Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Грудня 2008 12:41
Редакції: А що це у вас, шановні, зображена обкладинка книжки львівського видавництва "Свічадо"? Плагіат-с!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus