USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі школярі вивчають УПА, а «Свобода» – нагороджує?

16 Жовтня 2008 14:02
У Луцьку відбулася ІІ міська конференція «Молоде покоління про вояків УПА». Про це «Волинським Новинам» 16 жовтня розповіли у прес-службі Луцької міської організації ВО «Свобода».
Під час конференції майже двадцять учнів луцьких шкіл презентували свої наукові роботи. Як стверджують «свободівці», молоді лучани відвідували ветеранів Української Повстанської Армії, записували їх спогади, вивчали інші питання, пов’язані з проблемами ОУН-УПА.
Голова Луцької міської організації ВО «Свобода» Віталій Конський вручив всім учасникам конференції грамоти від «Свободи» і книгу волинського історика Володимира Дмитрука «Вони боролись за Україну».
За словами Віталія Конського, «саме молоді українці прийдуть на зміну корумпованій Верховній Раді, де є, як ніде багато випускників вищих партійних шкіл». Як стверджує голова Луцької «Свободи», книга пана Дмитрука допомагає у патріотичному вихованні молоді в державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus