USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Луцькі тролейбусники страйкуватимуть 11 травня?

6 Травня 2009 17:16
Через борги із виплатами зарплат працівники Луцького підприємства електротранспорту хочуть організувати страйк 11 травня. Про це під час засідання постійної комісії Волиньради з питань соціального захисту населення, ветеранів-пенсіонерів, трудових ресурсів сказав начальник національної служби посередництва і примирення у Волинській області Олександр Клімович, – інформує 6 травня репортер «Волинських Новин».
 
Як повідомила голова первинної профспілкової організації «Луцьке підприємство електротранспорту» пані Лисюк, страйковий комітет підприємства попередив адміністрацію підприємства та голову ОДА про проведення 11 травня страйку, – розповів під час свого виступу пан Клімович. Проте наразі вирішуються організаційні питання щодо порядку здійснення права на страйк.
 
За словами Олександра Клімовича, станом на 1 травня заборгованість із виплатами зарплат на підприємстві електротранспорту становила 1 мільйон 637 тисяч. До 1 травня вона, ймовірно, зросла до 2 мільйонів гривень.
 
Станом на 1 квітня заборгованість із виплат зарплат на економічно активних підприємствах Волині становила 21 мільйон 710 тисяч гривень.
 
Також промовець зауважив, що наразі наростає соціальна напруга у ЖКГ області. Наприклад, це стосується ЖКГ №3 міста Луцька, де заборгованість із виплатою зарплат на 1 квітня становила 527 тисяч гривень.
 
Загалом же найбільш конфліктні ситуації із невиплат заробітних плат на Волині стосуються ЖКГ, будівельних організацій, вугільної промисловості та агропромислового комплексу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus