USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Тролейбусники у Луцьку страйкують. ОНОВЛЕНО

25 Грудня 2013 10:01
Працівники Луцького підприємства електротранспорту страйкують.

Цю інформацію підтвердили у диспетчерській підприємства, - інформує ВолиньPost. Зі слів диспетчера, у середу, 25 грудня, водії та кондуктори прийшли на роботу, утім «на рейси» не виїхали.

Як розповіла одна з кондукторів підприємства, причина страйку – невиплата зарплати. Працівники обіцяли його ще у вівторок, 24 грудня.

Зі слів жінки, останню зарплату працівникам ЛПЕ виплатили за вересень 2013-ого року.

У середу, 25 грудня на рейс виїхали лише «один-два тролейбуси», каже кондуктор. Загалом же у першу зміну має виїхати приблизно 15 маршруток №15 і №15а і по «три-чотири тролейбуси» на кожну з ліній, яких на підприємстві 14.

Відтак страйкують понад 300 чоловік, – розповіла кондуктор.

10:03 ОНОВЛЕНО

Біля підприємства приблизно 100 чоловік. Вони кажуть, що не всім дали зарплату за вересень.

Годину тому вони спілкувалися з заступником мера Тарасом Яковлевим. Він пообіцяв, що 26 грудня на зарплати виділять 300-350 тисяч гривень, а 25-го дали 100 тисяч.

Директор ЛПЕ Іван Грицанчук повідомив людям, що до кінця дня має надійти 150 тисяч.

Він вмовляє працівників йти на роботу. Мовляв, вони втрачають гроші, які могли б заробити. Також він додав, що зарплати, першою чергою, дадуть людям з малозабезпечних сімей.

Працівники підприємства уточнили, що зарплату не дають не тільки водіям і кондукторам, але й іншим працівникам ЛПЕ.

Також вони планують сісти в тролейбус і під'їхати на ньому до мерії, щоб поспілкуватися з міським головою Миколою Романюком.

10:11

За вересень всім працівниками дали по 400 гривень зарплати, а пізніше водіям тролейбусів доплатили ще по 500 гривень.

Як кажуть працівники: "щоб мовчали".

Люди обурені, бо перед святами залишилися без грошей. І поки "не побачать" грошей на роботу не вийдуть.

10:14

Тролейбуси, які зранку працювали, повернулися в депо.

Люди відрядили десяток делегатів до міської ради, де відбувається сесія ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
читач Показати IP 25 Грудня 2013 11:02
Правильно.Людей мають за бидло. Грицінчук хай своєю 20 тисяч поділиться з простим людом. Нема що працювати задарма. Люди правильно.хоч ви самі себе полюбіть,якщо нас мають всіх за недоумків,рабів,які працюють за копійки й так та ще й задарма.
європа Показати IP 25 Грудня 2013 11:04
Романюк дай людям гроші!!! Тиж ЄВРОПЕЙСЬКИЙ:-) мер!!! І живемо ми в євро місті про це і знаки є і рішення сесії:-):-):-) якогож .... х ти лююдям ггрошей не даєш????
Іра Показати IP 25 Грудня 2013 11:47
Чому постійно не платять? Ми ж не в борг користуємось транспортом, все це бездіяльність нашого керівництва міста, бездарні господарі. Максимум, що можуть і тепер зробити, це змінити директора, а проблема залишиться.
я Показати IP 25 Грудня 2013 15:01
я столкнулась , как они работают-кондуктору лень обилетить пассажира!
Лучанин до я Показати IP 25 Грудня 2013 19:55
Дійсно, це правда! Не раз було таке і в тролейбусі і в 15-ці. Можливо кондуктор і втомлюється, але можна присісти не біля водія і точити ляси 5 зупинок підряд, а дес в салоні, щоб відпочити. Було б бажання. То зовсім до пасажирів не підходять, то потім кидаються на людей, як скажені. Хто їм доктор? Але в будь-якому випадку це не звільняє керівництво виплачувати їм заробітну плату!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus