USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі ветерани просять зміцнити «наші оселі регулярною оплатою за комунпослуги»

13 Березня 2009 12:51
Ветеранський актив Луцька просить жителів обласного центру Волині про регулярну оплату комунальних послуг. Про це 13 березня інформують «Волинські Новини».
Ветеранський актив Луцької міської організації ветеранів України 12 березня прийняв звернення до жителів міста Луцька з приводу необхідності регулярної оплати комунальних послуг. У документі за підписом очільника організації Валерія Севрюка, зокрема, йдеться:
«Наш дім це безпека людей їхнього здоров’я, спокою працюючих, пенсіонерів та дітей.
 
Оселі у яких ми живемо, повинні бути затишні і теплі. Для цього необхідно мати відповідні комунальні послуги.
 
Якість цих послуг, в значній мірі, залежить від своєчасної оплати за них.
Читаючи міську газету «Луцький замок», ми бачимо наявність великої фінансової заборгованості у певної кількості жителів обласного центру за вже надані їм та спожиті ними комунальні послуги .
 
Відома істина про те, що людина оберігається родом, плем’ям та місцем проживання . Останнє, для кожного з нас – це квартира.  
 
Зміцнимо ж наші оселі регулярною оплатою за комунальні послуги, що надають нам працівники житлово-комунального господарства, які є також, мешканцями нашої громади».  
 
Довідково:
 
Напередодні професійного свята працівників працівників житлово-комунального господарства, працівники департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради депутатів зустрілися з активом Луцької міської організації ветеранів України. Присутніх проінформовано про обсяги робіт з ремонту житлового фонду та благоустрою території міста.
 
Головам первинних ветеранських організацій розповіли про те, що добротно поновлено дахи майже сорока будинків, у яких проживає значна кількість ветеранів, відремонтовано значну кількість під’їздів, навісів перед ними, наводиться лад підвальних приміщеннях і т. п..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus