USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьккондитер» знову запрацював. ФОТО

19 Грудня 2011 11:12
Кондитерська фабрика «Луцьккондитер» відновила свою роботу.
Про це розповів голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук під час щотижневої оперативки 19 грудня.

Так, за його словами, з часу відновлення діяльності фабрика виготовила вже 260 тонн продукції. «Фабрика за-пра-цю-ва-ла», – мовив губернатор.
Клімчук також представив нового директора ТОВ ВКФ «Луцьккондитер» Олександра Ляцевича.
Разом із ним губернатор продемонстрував присутнім продукцію кондитерської фабрики.
«Ні, ну ви подивіться. Ви бачили щось ліпше?» – сказав Клімчук, оглядаючи нову продукцію «Луцьккондитера».

Нагадаємо, що раніше підприємство звинувачували у порушеннях, і навіть ішла мова про банкрутство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 91
;) Показати IP 19 Грудня 2011 15:33
Сашка-"звязда":) аха ха!!! ...
:) Показати IP 19 Грудня 2011 16:07
Правильна назва ТОВ "ТД "Луцьккондитер" )
Глядач до :) Показати IP 20 Грудня 2011 12:39
Для влади це надто складно - розрізняти ще й ТД, мо це взагалі інша хфірма?
Наступний директор ))) до Глядач Показати IP 22 Грудня 2011 10:59
Глядач, Ви помиляєтесь. Влада дуже добре розрізняє і ТД і ВКФ, тому що дуже давно цим питанням займається. Найкраще всіх це розуміє заступник голови ВОДА Стоєв Е.М., тому що саме він тримає на контролі питання заборгованності по з/п і Торгового дому, і ВКФ.
кондитер Показати IP 19 Грудня 2011 16:23
Хай віддасть заборговану зарплату
робітник Показати IP 19 Грудня 2011 16:24
Вражає... Молоді спеціалісти роблять неможливе. Попередній директор правда також молодий був, але бездар. А цей взявся за діло
Сумління до робітник Показати IP 20 Грудня 2011 16:01
Теперішній сам все робить?Чи йому кажуть що і як робити,а він думає як би то мені на тому маслі чи жирі зробити собі в кармат відкат?:) Отак, тут не розум щось вирішує,а фортуна, отак і в Сашка!
Наступний директор ))) до Сумління Показати IP 22 Грудня 2011 11:09
Шановне, Сумління. Якщо це було не риторичне питання, то, як людина, яка добра знає нового директора, можу відповісти: 1) Ні, не сам все робить. Йому кажуть що и як. 2) Ні, про те, щоб заробити собі в карман відкат, він не думає, бо він достатньо порядна людина і, поки що, недостатньо довго при владі. Всі ми маємо недоліки, але навіщо людину ображати. Не траба оцінювати всіх по собі (сподіваюсь, що це не так), а треба більш довіряти людям.
Наступний директор ))) до Сумління Показати IP 22 Грудня 2011 11:36
І доречі: не Сашка, а Олександра. Давайте будемо поважати людей, які чогось досягли хоч на деякий час.
Ковальчук Игорь - "попередній директор" до робітник Показати IP 22 Грудня 2011 14:27
Ну, что тут скажешь… Долго боролся, чтобы не «метать бисер», но эмоции победили, потому вот мой комментарий. Я не знаю, за что именно там взялся Саша - давно не общались… И про «неможливе» помолчу, хотя есть, что сказать ))) А вот про мое безделье «докладываю»: на 99% уверен, что те, кто меня знают и работали вместе со мной (естественно кроме тех, кого я уволил за это самое безделье или воровство), никогда в жизни не скажут обо мне такого. Ну, или я совсем не разбираюсь в людях, что тоже не исключено. В связи с этим, делаю вывод, что если Вы "робітник" и являетесь сотрудником ООО «ТД «Луцккондитер», то уже были приняты в последние 3 месяца после моего ухода и тогда абсолютно непонятно, чем Вы руководствовались, делая подобное замечание, если Вы не знакомы со мной лично и не работали под моим началом… Хотя, пара тройка вариантов есть ))) И, если честно, то Вы первый человек, который за мои 33 года меня назвал бездельником!!! Хотя нет,… еще бывшая жена так называла… но, правда, она это делала в шутку, а Вы, я смотрю, серьезно ))) Ну, видимо, Вам снизу виднее или Вы находитесь на той должности, или являетесь экспертом и имеете достаточный опыт в области управления предприятием в период кризиса и всеми его бизнес-процессами, а также обладаете всей объективной информацией, чтобы делать подобные заключения. Дело в том, что для меня очень важна моя репутация, потому предлагаю или выставить предметные претензии, в отношении моей работы и моего «безделья» в период работы директором ООО «ТД «Луцккондитер» (только однозначные факты, а не фантазии Польской), или набраться смелости и принести извинения, которые не обязательны, но будут абсолютно не лишними. Что касается запуска производства конфет в коробках, то это произошло еще летом. Саша назначен директором только в сентябре, а уже на «День города», который был раньше, Романюк Николай Ярославович и Кравчук Святослав Евгеньевич вручали гостям в подарок коробки конфет производства ООО «ТД «Луцккондитер», да и в магазине «Наш край» на Ковельской их можно было купить уже в августе этого года. Так что медальку «За заслуги» не на ту грудь вешаете и можете ее выслать по почте ))) Ни в коем случае не занижаю способности действующего директора. Он порядочен (по крайней мере, был таким полгода назад), умен, образован, амбициозен и …… МОЛОД!!! А опыт, к сожалению, приходит только с возрастом, и ни за какие деньги его не купишь! И г-же Польской я очень признателен за то, что благодаря ей, я открыл для себя Луцк и Волынь! Это замечательный город и здесь живут очень добрые, теплые, отзывчивые и хорошие люди! (и не только те, с кем мне посчастливилось работать на фабрике). Понятное дело, что «в семье не без урода» (конкретизировать не будем), но тут таких мало и это, скорее, исключение. Мне здесь очень понравилось и, если все получится, то я планирую здесь остаться жить! Но, тут как бог даст, а уж я не сплошаю! )))
Анжела Показати IP 19 Грудня 2011 16:28
Молодий -мабуть успішний
працівник Показати IP 19 Грудня 2011 16:51
Попередній директор якраз був нормальний, а цей ще дитина,яка нічого не вирішує
Віктор до працівник Показати IP 20 Грудня 2011 11:31
Попередній директор нормальний? Як ви поясните те, що зі зміною власників і директорів, фабрика десь з 5-го року невпинно котилася в прірву, зменьшуючи обсяги виробництва і т д? донедавна там взагалі працював лише один бісквітний цех (той що торти робить). Інші цехи працювали в кращому випадку пів дня в тиждень. Як Єремєєв пролетів на виборах, і продав комусь ту фабрику так вона і повільно але впевнено конала.
Наступний директор ))) до Віктор Показати IP 22 Грудня 2011 11:33
Шановний, Віктор. Дуже гарне питання! Неемоційне, предметне і абсолютно невідповідає дійсності. Тому, внесу ясність. Про "як пояснити": 1) не в 2005, а в 2006му році. 2) за цей період змінилося 4 керівника (Олександр п'ятий і не останній). 3)котилося вниз тому, що досталося не тій людині, яка може з цим працювати (як приклад, в неї декілька підприемств, 1,5 з яких порізано на метал, а на іншій фабриці у Чернівцях, набагато потужнішей за Луцьккондитер, працює півцеха 1 або 2 дні в місяць). Тепер про "донедавна там взагалі працював лише один бісквітний цех". У Вас застаріла інформація. Був період, і не лише на Луцьккондитері, коли змушені були зупиняти цеха. Але, по-перше, півдня жоден з цехів не працював, бо це безглуздо виводити зміну на півдня і заради цьго палити котельню, по-друге, весь прошлий сезон цех масового виробництва працював, але не на внутрішній ринок, а на експорт. І на це є теж свої економічно обгрунтовані причини, про які я Вам не буду розповідати. Тому не потрібно до цього прив'язувати поразку Єремєєва на виборах. Він тут взагалі ні до чого. А про причина падіння фабрики вже написано вище.
Кореш Показати IP 19 Грудня 2011 17:23
Сан респект! Ростеш!:)
))) Показати IP 19 Грудня 2011 18:05
Напевно,працівник, який писав коментар вище, - теж "попередній" і уже не володіє жодною інформацією: ні про попереднього, ні про нинішнього керівника! А результат "на лице" ))) Хі-хі
Лучанин до ))) Показати IP 19 Грудня 2011 20:59
Згідний з Сан респект! Ростеш!:. Треба слухати не нинішніх всезнайок, а тих, хто працював при старому режимі, коли кондитерка працювала і всі акціонери заробляли дивіденти по своїх акціях. А тепер ... і думаєте, які ми були дурні.
Наступний директор ))) до ))) Показати IP 22 Грудня 2011 12:07
Як людина, яка волдіє достатньою інформацією і про попереднього, і про діючого директора, хочу спитати, про який саме "результат "на лице" мається на увазі? Про запуск виробництва цукерок у коробках? Так це було зроблено до Олександра ще влітку. А от нарощування заборгованності по з/п, донараховані шрафи по податках і борг перед ДК "Газ України" біль ніж 100 тис. за листопад та незаведеними лімітами на грудень (доречі, незрозуміло, чого пан Карачевський досі не відключає фабрику), у той час, як на момент призначення Олександра директором усі борги по енергоносіях були виплачені повністю - оце вже, дійсно, заслуга діючего керівництва. Тому, велике прохання: казати тільки якщо володієте інформацією те, що можна довести цифрами і фактами, а не свої здогади, які не тільки не відповідають дійсності, а й ще не сприяють підвищенню іміджу фабрики, яку на Волині дужа люблять та шанують.
))) до Наступний директор ))) Показати IP 27 Грудня 2011 18:17
"Людино, що володіє інформацією", коли працював поперелній директор, про які борги по газу могла йтися мова, якщо газу практично не викристовувалось, принаймні в таких обсягах як нині,бо виробництво майже було зупинене, один бісквітний цех і працював. Чи надто заздрісно, що справи після призначення нового директора пішли вгору, а не "остановилась фабрика через месяц" як було прогнозовано і робилось все для того одним "порядочным человеком". Наступний ДК "Газ Украъни"?! А можливо "Семотадж"?! Як гадаєте, може спробувати?!
Наступний директор ))) до ))) Показати IP 27 Грудня 2011 20:25
Так, Ліна. Буде і перше і друге (тільки не «Семотадж» - там вже інші люди і назви) – бо не можна увесь час «кидати» людей та підприємства. Як то кажуть: «Сколько веревочке не виться, а конец будет!» Що стосується використання газу, то воно було майже на тому ж рівні - ти можеш сходити у сусідню кімнату та підійняти статистику. А "обсяги" в цьому році - можливо на один вагон більше, ніж того року, а можливо і той самий. Це теж легко перевірити. Безглуздо працювати на старій котельні. Головне, що потрібно було зробити, це доробити нову котельню. І саме тому такі борги за газ, бо ці поставки цукерок на експорт, навіть по новій ціні, - збиткові і робляться лише для того, щоб показати обороти у Броці. Також, ти забула сказати, що більш ніж 100 тис. доларів було отримано від продажу обладнання (це також було придумано попереднім директором, навіть покупець знайдений був), але витрачено абсолютно безглуздо. І це теж показує компетентність та досвід "молодого" директора. І рік тому борги були не менші: більш ніж 250 тис. по з/п (+ ВКФ), 50 по електроенергії, 30 - водоканал, та по Аліці, але про це тобі недоречно говорити, бо ти або не знаєш цього, або приховуєш, бо це аргумент не на користь нового директора. Рік тому фабрика падала у прірву. За рік падіння було зупинене, та почалося зростання. Оце було дійсно складно. А зараз і мавпа досягла б кращих результатів, бо вона би не слухала Польську, а робила б так, як було заплановано ))). А тепер, порівняй: рік тому і борги були, і проблеми, і відсутність вливання обігових коштів. І все одно вдалося розрахуватися з боргами та стабілізувати ситуацію. А зараз, зі стабілізованого підприємства, менш ніж за чотири місяці, навіть при поповненні обіговими коштами майже на 1млн. грн., підприємство залізло у борги. Як то кажуть: «комментарии излишни»! Що стосується призупинення виробництва, то юристи можуть і не знати такого слова, як "сезонність". Кожен повинен займатися тим, у чому він фахівець, а не давати оцінку економічній стороні питання - в тебе недостатньо для цього досвіду, повір. І заздрити нема чому. Немає ніяких "вгору", бо по-перше, ці обороти є збитковими (після подорожчання газу навіть при діючій ціні на цукерки) - просто безглуздо вимиваються кошти від продажу обладнання, а по-друге, фабрика зовсім не готова до зими, і як тільки почнуться морози, ти це зрозумієш. Ти даремно захищаєш Сашу. Він сам може за себе постояти і знає як свої сильні, так слабкі сторони. Просто деякі люди працюють на результат, а деяких влаштовує процес, бо "солдат спит - служба идет", тобто зарплата, досвід та кар'єра. Саша, як і ти, вибрали друге, тобто довший час бути при «кормушке» і неважливо, які результати будуть досягнені. Не ображайся – на правду не можна ображатись. А те, що фабрика поки що не зупинилась, - не можу сказати, що це погано. Просто декому теж потрібно контролювати свої емоції і не попереджати про свої дії – тоді б не відкрили додатковий рахунок у ПУМБі. І ти, дівчино, забула, завдяки кому ти все ще працюєш на фабриці і заробляєш досить непогані гроші, причому, до останнього часу, єдина з усіх на фабриці! Але, що таке твоя вдячність, вже тепер відомо. І взагалі, в тебе є і мій телефон, і мій Скайп, але ж ти зі мною не розмовляєш?! ;)
wiking Показати IP 19 Грудня 2011 23:23
Які ж ті цукерки нові. Я їх давно вже бачив. Чорнослив у шоколаді, Луцьк та ін. вже багато років продавалися. Останнім часом не було. Навіщо казати, що нічого такого раніше не бачив.
Наступний директор ))) до wiking Показати IP 22 Грудня 2011 12:15
))) Ви праві, цукерки дійсно ті самі, що й були раніше. Просто їх не виробляли майже 2 роки і Борис Петрович вже й забув, які вони на вигляд.
Солодкоїжка Показати IP 20 Грудня 2011 07:03
А де торти???
Там, де вони мають бути: у магазинах Луцька та області. Якщо Ви маєте якісь побажання, щодо відсутності тортів виробництва Луцьккондитер у магазинах, які Ви найчастіше відвідуєте, то зателефонуйте до фабрики й висловіть ці побажання. Я впевнений, що керівництво відреагує на Ваші побажання.
:) Показати IP 20 Грудня 2011 08:56
Верніть в сім"ю луцьке пташине молоко і смородину з вершками!!
Наступний директор ))) до :) Показати IP 22 Грудня 2011 11:44
Пташине молоко, доречі таке ж смачне, як і раніше, було повернуто ще влітку. Ще до призначення Олександра на посаду директора Торгового дому. Ці цукерки можна знайти в деяких магазинах міста. А ось зі смородиною гірше ((( Не думаю, що Олександр її запустить у найближчий час.
Стрийко Показати IP 20 Грудня 2011 12:47
А яке воно на смак? Хто знає?
небайдужа Показати IP 20 Грудня 2011 16:00
Остання продукція-це так звані пляцки-тортами важко взагалі назвати---повне,,,, не думаю що будуть зміни на ліпше А шкода
Цукерочка Показати IP 20 Грудня 2011 17:41
А чия ж це тепер фабріка? Вже не Єремєєва? Це наші, луцькі? Тоді вже гаплик фабриці...
Панночка до Цукерочка Показати IP 20 Грудня 2011 20:43
Давно не Єрьомушки:) вже це "багатство"=)!!! О дійсно,ще б ЯКІСНИМ ВОНО БУЛО!!!
Наступний директор ))) до Цукерочка Показати IP 22 Грудня 2011 12:29
Так, фабрика з 2006 року належить іншій людині. Щодо якості, то зменшення відхилень від стандарту - Ви праві, це є дуже важливим. Над цим треба працювати і на це потрібно приділяти увагу і теж потрібні горші, яких у фабрики немає. Але не потрібно падати духом "де попало" ))) Все буде добре. Ось побачите!
Наступний директор ))) Показати IP 22 Грудня 2011 12:41
Доречі, якщо в когось є запитання, щодо діяльності фабрики та найближчі перспективи, питайте! Не соромтесь ))
Наступний директор ))) Показати IP 22 Грудня 2011 18:08
А це вже цікаво, бо впродовж останніх півтора роки, діючий директор де-факто був директором саме "Буковинки" ;) http://molbuk.ua/chernovtsy_news/43232-konditersku-fabriku-bukovinka-viznano-bankrutom.html І це ще я промовчу про ще одне підприємство, яке після Вашого двомісячного керівництва спочатку зупинилось, а потім збанкрутіло. Якийсь "злий рок" Вас переслідує. Сподіваєтесь тут буде інакше?
((( до Наступний директор ))) Показати IP 24 Грудня 2011 21:22
Ломати - не строїти! Головне щоб цей директор і цю фабрику не порізав
Колишній Показати IP 23 Грудня 2011 16:44
Це завод-банкрут в Мізочі Рівненської обл.по виробництву патоки "Новітні крохмальні технології" Олександр там різав все на металолом
))) Показати IP 27 Грудня 2011 18:03
"Попередній директоре, у вас роздвоєння особистостей чи вам так хочеться стати знову директором, що ви і за себе пишете ще й за "наступного директора"??? Вважаєте, що ваша манера мінупулювання і тут пройде?! Роздвоєння особистостей - це діагноз! Гадаю, варто відвідатити спеціаліста. Хоча якщо аналізувати ваші репліки як "попереднього" так і "наступного", то в останнього- завеликі амбіції і йому ніколи не стати ні наступним ні будь-яким іншим, де б то не було - не вистачає ні гідності ні розуму!!!
))) до ))) Показати IP 27 Грудня 2011 18:37
"Наступний директоре", маніпулювати (перепрошую за помилку в попередньому коментарі) іншими людьми чи їхнім ставленням до чого б то не було, думаю, вам не вдасться. Люди в нас - розумні і зможуть відрізнити, де щирість і правда, а де заздрість і нереалізовані амбіції.
Наступний директор ))) до ))) Показати IP 27 Грудня 2011 22:14
Ліна, Ліна, Ліна ... ))) Ти в нас суддя, фінансист, економіст, аудитор та ще й лікар… діагнози можеш ставити ))) Взагалі, фраза: "Люди в нас - розумні і зможуть відрізнити, де щирість і правда,..." – це і є маніпуляція. ))) Ти забула? Ти в мене цьому вчилась також. Взагалі важлива саме мета маніпулювання, бо в управлінні людьми маніпуляції застосовуються для того, щоб мотивувати їх та допомогти досягати більшого, а в практиці юристів – щоб обманювати людей. Але зараз не про це. Спробую не переходити на особистості. Що стосується діагнозу, то почав коментувати з жартіливим ніком, а потім написав й від свого імені, щоб було зрозуміло не лише «посвященным», а й всім іншим. До речі, ти сама не вказала свого імені. Що до гідності і розуму, то здається достатньо. Ти це знаєш не гірше за інших, але не мені судити… і не тобі! Вік живи, вік навчайся, все одно дурнем помреш! А от порядності, довірливості та віри у порядність інших - мабуть забагато. Але буду вірити і далі. І ти, можливо, забула, як тебе саму у серпні власниця називала «воровкой» (не будемо казати за що), і як я тебе захистив? А зараз ти, по зрозумілим грошовим причинам, підтримуєш її і робиш те ж саме у мою адресу. Я відкрито дивлюсь людям у очі, бо порядність для мене є принциповим питанням (за неї і звільнився – до речі, ти єдиний свідок того, як мені набридло і я відмовився вислуховувати образи на адресу одного топ менеджера і просто підійнявся та пішов зі свого кабінету)! Гідність… порядність… Мені здається, що саме не тобі про це говорити, і ось чому: Одне діло, що ти можеш по вказівці власниці фабрикувати кримінальну справу проти мене по завідомо неправдивому обвинуваченню (тобто тобі буде відомо, що це неправда), проти того, хто тебе завжди захищав і двічі за цей рік повертав тебе на фабрику та примирював із власницею… До речі, ви можете написати і подати таку заяву, якщо ще не написали і не подали – мені немає чого приховувати і ви нічого не зможете зробити, а от народу у прокуратурі побуває дуже багато, в тому числі Польська піде за свідка і не одноразово і зустрічний позов гарантую. Це дуже важко, але ще якось можна спробувати зрозуміти… Це, все ж таки, твій обов’язок – юридичні питання групи компаній і стосується лише твоєї совісті та порядності… І зовсім друге діло, коли ти на емоціях з власного бажання називаєш людину «крадієм» іншим людям, знаючи, що це неправда! І якщо в неї є виправдання (вона хвора людина, тут все про це написано http://alligater.org/news/2009-06-09-61 «Истероидный тип характера. Общая характеристика»), то в тебе цього виправдання немає, бо ти не хвора. Невже це як в анекдоті: «Витяг із лікарняної карти: «Психічних відхилень не знайдено. Просто дурна!» Я відмовляюсь вірити, що це може бути про тебе і сподіваюсь, що це не так і що ти все ж таки навчишся стримувати себе! Взагалі, мені дуже шкода, що твоя «алчность» перемогла (це слова Польської – не мої). Що нестриманість та емоції із розумної, кмітливої та гідної дівчини, роблять з злу, безчесну та непорядну людину, яка не тільки може образити, а ще й обмовити людину (це вже мої слова). Всім потрібні гроші, платити за квартиру та їсти щось. Але не всі йдуть на нечесні вчинки. Можливо, це наївно, але я в це вірю і вірити не перестану! Шкода втрачати гроші, але ще більше шкода втрачати людину! («Духless», С.Мінаєв) Час все розставить на свої місця! P.S. 1) В твоїх інтересах не відповідати, так само, як ти зробила у вересні. Це читають й інші люди також, а я можу і продовжити. 2) І неважливо, хто буде директором. Головне, щоб ця людина працювала на результат і заради цього вміла протистояти емоціям власників. А для цього потрібні не лише знання та здібності, а ще й досвід, витримка, твердість та принциповість. Більшості з цього у Саши поки що немає. Можливо у майбутньому, але не зараз. Хоча задатки досить вражаючі.
До речі: ти не можешь мене образити. Я не дам тобі цього зробити. Але спроба - зарахована!
Читач Показати IP 28 Грудня 2011 12:48
Шановні, некрасиво вести таку дискусію,виясняти стосунки , ви ж напевне інтелегентні люди, хоча для тих хто працював чи працює на фабриці почитати цікаво...
:) до Читач Показати IP 28 Грудня 2011 13:14
ага як завжди: фууууууу... але продовжуйте, бо цікаво!!:) аха ха!!! ...
:) до Читач Показати IP 28 Грудня 2011 13:16
ага як завжди: фууууууу... але продовжуйте, бо цікаво!!:) аха ха!!! ...
Наступний директор ))) Показати IP 28 Грудня 2011 17:37
Блин, уже язык колом стоит на украинском языке говорить. Дальше буду на родном языке. Уважаемый, Читатель. Вы абсолютно правы. Действительно не очень красиво выглядит подобное общение, но вопрос был задан в этот «эфир», потому и ответ был написан сюда же. И не переживайте. Никто не выясняет отношения (это скорее рабочие вопросы). Мы с Линой из тех людей, к которым относится фраза: «Я б сейчас промолчал, но это прям вообще не в моем стиле…» )))) Прошу прощения за «излишнюю эмоциональность сообщений» и прошу понять мое негодование, т.к. весь год говорилось одно, а потом диаметрально противоположное… и про «гідність» и «розум». Оставим это и спишем на мою доверчивость. ______________________________ Что касается «интересно почитать» тем, кто работал и работает сейчас – это да. Когда еще выпадет такой удобный случай получить информацию из первых рук. Теперь по существу. К вопросу о «про які борги по газу могла йтися мова, якщо газу практично не викристовувалось, принаймні в таких обсягах як нині,бо виробництво майже було зупинене..» Поднял некоторые данные: за аналогичный период прошлого года было продано практически то же количество кондитерских изделий (250 тонн +/- 3 тонны, против 260 тонн в этом году). И это при том, что год назад фабрика была в таком состоянии, что цех массового производства удалось запустить только к концу октября. И меня этот результат вообще не устраивал. А в этом году, имея стабилизированную ситуацию на фабрике, рабочую команду, налаженный процесс работы, а еще и вливание серьезной суммы денег, добиться всего + 10тонн???? Это отвратительный результат!! И это имея 2 месяца форы…. ((( Я не могу сказать, какой был бы мой результат – история не знает сослагательного наклонения. Но должно было быть минимум 400-450 тонн. Подобный результат был бы оправдан лишь при запуске новой котельной – тогда бы хоть были бы деньги заработаны! Вам и так все на блюдечке преподнесли: розницу доработали и запустили, оптимизацию по энергетике разработали и частично реализовали (детализировать не вижу необходимости), найден источник пополнения оборотных средств, в виде реализации незадействованного оборудования, даже покупатель на него найден! Что еще нужно было сделать? Бери и работай! На фоне роста цен на энергоносители, нужно было не машины выкупать и выдергивать деньги из оборота, а придерживаться разработанного плана оптимизации энергозатрат и подготовки к отопительному сезону. Пусть бы даже запустились на месяц позже, но это дало бы возможность выйти на зарубежный рынок с конкурентоспособными ценами и как результат иметь большую загрузку и больший выпуск продукции в натуральном выражении! А не работать ради усталости в ноль, успокаивая себя тем, что обороты есть. Это еще повезло, что зима пока не пришла. А если не умеете работать или не желаете, то наймите тех, кто, не только желает, но и умеет! У кого не только амбиции юности и тщеславие, а и опыт за плечами. И речь здесь не обо мне. Специалистов достаточно. Политика «страуса», который прячет голову в песок от всех проблем и везде рассказывает, что все замечательно, обманывая в первую очередь себя – неверна! Нужно признаться, что есть проблемы, что решаем их по мере возможности и наличия финансов! Что не все получается, но мы не сдаемся и все у нас обязательно получится!.. И перестать врать, в первую очередь – самому себе! я уже молчу про остальных… Кризис, это как болезнь: чем раньше признаешься сам себе, что она есть и чем раньше начнешь лечить – тем быстрее будет выздоровление! Если, конечно, не очень запущено. Да и самолечение часто приводит к негативным последствиям, так что лучше обратиться к профессионалам. А так, напоминает алкоголика, который не лечится потому, что не признается себе, что он болен… Резюмируя, хочу сказать, что это мероприятие в ВОДА – просто дешевый популизм и все. Ни зависти, ни обиды, ни гордости за эти события не чувствую, хотя и имею к ним самое прямое отношение. Есть недоумение, разочарование и грусть от того, что результаты работы за год так бездарно сейчас сводятся к нулю, потому что потерянное время не вернешь! Вот и все. Если есть вопросы, то прошу их задавать. Постараюсь ответить на вопросы в отношении фабрики (естественно, субъективно и максимально корректно). Буду рад интересным вопросам.
Лучанка Показати IP 29 Грудня 2011 10:39
Здається людина, яка пише ці мемуари страждає на параною.
колишній Показати IP 1 Січня 2012 18:48
Цікаво яке обладнання продали. невже лінію по виробництву печива? А що дальше продавати? Ще є щось для продажу?
знайома Показати IP 1 Січня 2012 19:25
Хто це дискутує юристка Ліна і колишній директор Ковальчук? Продовжуйте, дуже цікаво щось новеньке дізнатись
АЛЄКС Показати IP 17 Березня 2012 20:51
Діяльність будь-кого судиться по фактам. Особливо по фактам "ззовні". Тому говорити про те, що молодий директор, котрий не має досвіду - це "труба" - БРЄД, так як зарано таке говорити! Знаю багатьох людей, котрі не маючи досвіду, але маючи колосальне бажання працювати творили чудеса в бізнесі. Є люди, котрі міліони заробили, маючи середню освіту. А є немало таких, котрі є професіоналами в котрійсь сфері, хоча не мають потрібної освіти. Бажаю успіхів новому директору. За старого директора суджу по фактам "ззовні" - заборгованість по ЗП та відсутність розкрутки бренду, як такого. При такій позиції про який успіх може бути мова? Як при таких обставинах збільшити продаж продукту? Крім того, що вище написано чітко можу сказати про колишнього директора і те, що він рідкісне він ХАМЛО і ХАНЖА - думаю зі мною багато хто погодиться!
Наступний директор ))) Показати IP 6 Квітня 2012 17:51
)))))))) Я тоже думаю, что с Вами много кто согласится, кроме тех, с кем я работал и работаю… среди сотрудников, партнеров, контролирующих и наблюдательных органов (Польская, Лина и Ляцевич – не в счет, т.к. на их реакцию есть свои причины). Но у Вас есть свое мнение, непонятно на чем основанное, и Вы его «чітко» высказали. Теперь по существу и по пунктам, а то Вы, похоже, невнимательно читали выше: 1) Задолженность по з/п досталась мне по наследству (здесь ничего такого нет и я знал о ней, когда шел на эту работу), и за период моей работы была снижена в 4 раза. И ЭТО БЕЗ ВЛИВАНИЯ ОБОРОТНЫХ СРЕДСТВ! 2) Оплачены крупные долги, которые также достались по наследству, по воде, газу, электричеству, частично поставщикам и зарубежным заказчикам. И ЭТО БЕЗ ВЛИВАНИЯ ОБОРОТНЫХ СРЕДСТВ! 3) «відсутність розкрутки бренду, як такого» - абсолютно верно. Этого не было сделано, т.к. на это нужны были хоть какие-то деньги и сотрудники, а они шли на первые 2 пункта, суды, необходимые ремонты и другие нужды первой необходимости. И ЭТО БЕЗ ВЛИВАНИЯ ОБОРОТНЫХ СРЕДСТВ! 4) «При такій позиції про який успіх може бути мова? Як при таких обставинах збільшити продаж продукту?» - ТОЧНО! Теперь Вы можете представить, что рост продаж по бисквитной группе за период моей работы на 20 – 25% (в зависимости от месяца), при минимальных маркетинговых мероприятиях, можно считать успехом. И ЭТО БЕЗ ВЛИВАНИЯ ОБОРОТНЫХ СРЕДСТВ! 5) То, о чем Вы говорите, про успешность некоторых людей без опыта, образования и т.д. – это общие фразы и отвлеченные примеры, а я говорю про конкретную ситуацию и конкретно про Сашу (нынешнего директора), т.к. знаю его, знаю собственницу и то, к чему приведет нынешняя политика руководства фабрикой, называемая «потокание прихотям собственницы». Именно эта политика привела к нынешнему состоянию фабрики. Те, кто «в теме», понимают о чем я говорю. В том то и проблема, что Вы говорите и судите «ззовні» и в общем, т.е. поверхностно и необъективно, в то время как я привожу в пример конкретную ситуацию, зная ее изнутри и ее участников. Вот и вся разница. Мне удобнее говорить языком цифр, и я всегда считал, что критика должна быть конструктивной! И я абсолютно с Вами согласен, что «Діяльність будь-кого судиться по фактам», потому вот Вам факты и цифры для объективного «суждения», которые дают мне право критиковать Сашу и его действия: 1) Рост продаж по бисквитной группы снизился до 10-15% (отсутствие правильной маркетинговой поддержки, новинок, грамотной рекламы и т.д., другими словами - опыта). То, что делается – малоэффективно, хотя про это можно подискутировать. И ЭТО С ВЛИВАНИЕМ 1МЛН. В ОБОРОТ! 2) Ремонт крыши в цеху производства батончиков и конфет в коробках – не сделан. Во время дождя вода течет прямо на оборудование и столы для фасовки продукции. 3) Реконструкция отопительной системы – не сделана. Всю зиму сидели и работали в холоде. Встретил зимой сотрудницу и спросил, холодно ли в офисе? В ответ: «Так а я в шубе работаю!!!» 4) Новая котельная – недоделана, потому цены на экспортные позиции неконкурентны, как результат – низкие продажи. 5) Отгрузка конфет на экспорт: a. Декабрь – 1 вагон. b. Январь – 1 вагон. c. Февраль – полфуры (до 10 т) d. Март – 0 И ЭТО САМЫЕ ОСНОВНЫЕ МЕСЯЦЫ ПРОДАЖ В ГОДУ!!!!!!!! 6) Наращивание долгов по социальным фондам – более 200 тыс., в то время как с моей помощью и помощью обладминистрации осенью долги были снижены до уровня около 50 тыс. И ЭТО С ВЛИВАНИЕМ 1МЛН. В ОБОРОТ! 7) Неграмотная финансовая политика, которая привела к падению овердрафта на почти 100 тыс. у.е. И ЭТО С ВЛИВАНИЕМ 1МЛН. В ОБОРОТ! и прочее… И это еще очень повезло, что зима была достаточно теплая и цена на сахар 5грн. и менее, против 8 грн. в прошлом сезоне. НО ЗАТО, наверняка, выкупили PRADO собственницы из кредита!!! Правда же отличное вложение в фабрику? ;) И, если в моем случае, имело место большое количество старых долгов и катастрофическое отсутствие оборотных средств, то в случае Саши – бездарное использование влитых оборотных средств, потокание прихотям собственницы и отклонение от курса оптимизации энергозатрат и развития фабрики. Я это называю отсутствием твердости и опыта! И тут вопрос не молодости и отсутствия опыта, а преследуемых целей. Саша - карьерист! Его, в первую очередь, интересуют его карьера, а не деньги или результат работы в виде стабилизации и развития фабрики. А отсутствие опыта и твердости, только усугубляют ситуацию. Кроме того, наращивание п.6 и п.7 могут с высокой долей вероятности опять привести к фиктивному банкротству ТД, как это уже было с ВКФ поэтому, если мэрия или обладминистрация не вмешаются, опять вероятны хождения недовольных сотрудников к ним и похороненные долги перед социальными фондами. И последнее: пока фабрика в руках Польской – у нее (фабрики) нет будущего, так же как у Лужан, НКТ или Буковинки (предприятия из пула собственницы: первые 2 порезаны на метал, последнее в банкротстве)! Я не думаю, что кто-то хочет, чтобы Луцккондитер повторил судьбу этих предприятий???? А я бы очень хотел, чтобы Луцккондитером опять гордились на Волыни и по всей Западной Украине. Очень хочу! А еще могу и знаю, как это сделать! Но для Польской снов я этого делать не стану! (слава богу и не прийдется) Но поговорим об этом в следующем сезоне, т.к. этот, к сожалению, для фабрики уже потерян. П.с. Некоторые обороты из Вашего сообщения, очень напоминают часто употребляемые слова нынешнего директора, а именно: «це "труба"- БРЄД», «чітко можу сказати», «рідкісне він ХАМЛО». Вот прямо очень сильно напоминают )))) Но могу ошибаться, как любой нормальный человек ))) Желаю удачи сотрудникам ООО «ТД «Луцккондитер»!!! Всегда приятно общаться с вами случайно встречаясь в городе, принимать ваши поздравления по праздникам и поздравлять вас!!!! В конце концов – все обязательно будет хорошо!!! А если пока не хорошо - значит это еще не конец!!! ;))))
Все, теперь точно уверен, что это ты )))) "...Тому говорити про те, що молодий директор, котрий не має досвіду - це "труба" - БРЄД, так як зарано таке говорити!.." - Саш, а ты думал ты в сказку попал? или тебе даст кто-то время раскачиваться? уже сезон почти закончился, а тебе все "зарано". И, ДА, я иногда хамлю - это правда! НО, только РАВНЫМ или тем, кто СИЛЬНЕЕ меня! И только по делу! Как например тебе этим летом, когда ты, будучи директором Буковинки, самоутверждался и хамил моим сотрудникам (причем женщинам) и они ко мне поочереди прибегали со словами: "почему я должна это терпеть? я вообще больше не буду с Ляцевичем разговаривать, хоть увольняйте!" Пришлось тебе тогда не только нахамить, но и повоспитывать. Напомнить в эфир, как я это делал?? Дело в том, что те, кто меня знают, все-равно не отреагируют на твои обвинения. Ну а мнение тех, кого я не знаю, меня не очень пока что интересует. И, если тебе интересно, то многие сотрудники жалуются на тебя. Причем не на жесткость, а именно на грубость!! Самоутверждаться за счет подчиненных - это мелко! Поработай над этим, и тогда твои сотрудники будут тебя уважать так же, как мои уважали и уважают меня! Хама и ханжу )))) Бывай ))
Робітник фабрики Показати IP 16 Квітня 2012 16:39
Ігор вікторович кращий
Олег Показати IP 26 Квітня 2012 20:12
Цікава дискусія! Але хтось зможе сказати: коли можна буде знову скуштувати "Чорнослив в шоколаді"???
Наступний директор ))) до Олег Показати IP 2 Травня 2012 12:52
Олег, конфеты "Чернослив в шоколаде", "Птичье молоко", "Шоколадно -кремовая с орешком", "Метеорит", "Луцк", а также батончики "Смачний горішок", "Весела корівка", "Ріпка" - с августа 2011г. можно купить в магазинах города: Там-Там, Пакко, кое-что в Нашем крае (на Шевченко) и в некоторых других небольших магазинах. ))) конфеты уже полгода в продаже, а даже многие жители Луцка об этом не в курсе, не то, что жители области или других городов. Что ты там, Саша, говорил про «відсутність розкрутки бренду, як такого»? ))) Это, видимо, такой новый креативный способ продвижения товара под названием "чтобы никто не знал"! А зачем тратиться на рекламу товара? Гораздо же нужнее заплатить за модное интервью в журнале СВОЕЙ ЗНАКОМОЙ про себя любимого, ДА? ;) Респект новому директору… так держать! (((
П.А. Показати IP 8 Червня 2012 16:07
Обращаюсь к Вам, о некто, под именем "бывшего" и "следующего" директора, некогда имевшего отношение к вышеупомянутой структуре (судя по речам). Будьте же, в конце концов, настоящим мужчиной на которого Вы претендуете. Растекаетесь тут мыслью по древу, мол, какой Вы правильный мэн и ай-да менеджер. А на самом деле, думаю не один я заметил, все Ваши изречения о собственных достижениях, слив коммерческой информации (если она правдива) и оскорбления в сторону пользователя под ником ")))" (как я понимаю это женщина, которую Вы знаете) - насквозь пропитаны завистливыми мотивами, а местами и элементами мании величия. Не в праве Вы упрекать, что чему-то кого-то научили, ибо сами в определенный момент своего развития впитывали как губка нужную и полезную информацию, как и каждый из нас. А Вы: "...если бы не я" и т.д. Заступились за женщину? Честь Вам и хвала. Но не упрека ради настоящий мужчина совершает подобные поступки. Проще простого, мужику (использую для большей эмоциональной окраски) хамить и обижать слабый пол (даже самый сильный). А по поводу того гигабайта информации в виде самовосхвалений и попыток всячески очернить настоящего директора (как я понимаю он Ваш знакомец и моложе Вас) хочется сказать словами известного театрального критика и афориста Жоржа Элгози: "Нет ничего ужаснее успеха наших коллег, особенно когда они его заслужили". Удачи в бизнесе.
П.А. Показати IP 8 Червня 2012 16:25
Обращаюсь к Вам, о некто, под именем "бывшего" и "следующего" директора, некогда имевшего отношение к вышеупомянутой структуре (судя по речам), будьте же, в конце концов, настоящим мужчиной на которого Вы претендуете. Растекаетесь тут мыслью по древу, мол, какой Вы правильный мэн и ай-да менеджер. А на самом деле, думаю не один я заметил, все Ваши изречения о собственных достижениях, слив коммерческой информации (если она правдива) и оскорбления в сторону пользователя под ником ")))" (как я понимаю это женщина, которую Вы знаете) - насквозь пропитаны завистливыми мотивами, а местами и элементами мании величия. Не в праве Вы упрекать, что чему-то кого-то научили ибо сами в определенный момент своего развития впитывали как губка нужную и полезную информацию, как и каждый из нас. А Вы: "...если бы не я" и т.д. Заступились за женщину? Честь Вам и хвала. Но не упрека ради настоящий мужчина совершает подобные поступки. Проще простого, мужику (использую для большей эмоциональной окраски) хамить и обижать слабый пол (даже самый сильный). А по поводу того гигабайта информации в виде самовосхвалений и попыток всячески очернить настоящего директора (как я понимаю он Ваш знакомец и моложе Вас) хочется сказать словами известного театрального критика и афориста Жоржа Элгози:Нет ничего ужаснее успеха наших коллег, особенно когда они его заслужили. Удачи в бизнесе.
П.А. Показати IP 8 Червня 2012 16:53
Обращаюсь к Вам, о некто, под именем "бывшего" и "следующего" директора, некогда имевшего отношение к вышеупомянутой структуре (судя по речам), будьте же, в конце концов, настоящим мужчиной на которого Вы претендуете. Растекаетесь тут мыслью по древу, мол, какой Вы правильный мэн и ай-да менеджер. А на самом деле, думаю не один я заметил, все Ваши изречения о собственных достижениях, слив коммерческой информации (если она правдива) и оскорбления в сторону пользователя под ником ")))" (как я понимаю это женщина, которую Вы знаете) - насквозь пропитаны завистливыми мотивами, а местами и элементами мании величия. Не в праве Вы упрекать, что чему-то кого-то научили ибо сами в определенный момент своего развития впитывали как губка нужную и полезную информацию, как и каждый из нас. А Вы: "...если бы не я" и т.д. Заступились за женщину? Честь Вам и хвала. Но не упрека ради настоящий мужчина совершает подобные поступки. Проще простого, мужику (использую для большей эмоциональной окраски) хамить и обижать слабый пол (даже самый сильный). А по поводу того гигабайта информации в виде самовосхвалений и попыток всячески очернить настоящего директора (как я понимаю он Ваш знакомец и моложе Вас) хочется сказать словами известного театрального критика и афориста Жоржа Элгози: Нет ничего ужаснее успеха наших коллег, особенно когда они его заслужили. Удачи в бизнесе.
П.А. Показати IP 8 Червня 2012 17:14
Чуть не забыл! Хотелось бы прокомментироваь вашу фразу оносительно "метать бисер". Заканчивается она, если я не ошибаюсь, "...перед свиньями". Для тех кто не в курсе поясню, значение: "Метать бисер перед свиньями" - выражение используется, когда речь идет о бесполезных разговорах и дискуссиях с людьми, которые не могут понять и оценить приведенных доводов. Вопрос один появился. Если Вы считаете всех дискутирующих на данную тему "свиньями" (т.е. недостойными и непонимающими. Отталкиваюсь от того, что сообщение не персонифицировано, а значит адресовано всем), то к чему весь этот фарс со столь "информативным" содержанием? Мою версию можете посмотреть в предыдущем сообщении. Также, советую Вам "бывший/следующий директор" и всем участвующим в дискуссии обратиться к материалам Википедии по ссылке: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B8%D1%8F и проанализировать несколько постов. Сразу все становится на свои места. Но, в данном случае это уже бисер перед вами Игорь.
Туристка до П.А. Показати IP 14 Червня 2012 16:31
Безумно интересно, как дальше в этом сериале про фабрику будут развиваться события. Не вздумайте на этом закончить, уважаемые!!!
Лучанка Показати IP 12 Вересня 2012 16:41
Що новенького на фабриці?
Ірина Петрівна до Лучанка Показати IP 18 Вересня 2012 09:33
Новеньке: - Впровадили нову торгову марку "Кон&Дитер" вже в Там Тамі. - Зробили найбільший торт у формі вареника на "Свято Вареника" в центральному парку в минулу неділю(135см; 25 кг) Ростуть молодці))))))
Місцевий Показати IP 1 Грудня 2012 00:33
Сміявся від душі - десь в інеті побачив інформаційну рекламу про ТМ "Кон&Дитер", ніби то є продукція преміум-класу:-)). А Ви бачили ті коробки як вони виглядають? Я як спочатку побачив - це п-ць. "Пташине молоко" і ще якісь фірмові цукерки - в коробках з таким "дизайном" (якщо це так можна назвати) продавати преміум - це просто сміх))). Напевно, поки "майбутні директори" змагалися в словесному поносі з "бувшими директорами" (виносили мізки один одному та "брудну білизну" на вулицю), їхні працівники відділу збуту напару з працівниками відділу постачання встигли створити "стиль":-)) і намалювати коробки преміум-класу:-)) Люди!!! Що Ви робите?!!! Хочете продавати преміум-клас??? Так зробіть хоть "обличчя того Вашого "преміуму"! "Луцьк", "Метеорит", "Вишня", подивіться на коробки "Ваша Величність", як давно вони є в продажу - а їх ще і досі не встидно поставити поряд з коробками "Рошен", "Корона", "АВК". Професійний дизайн завжди має "тривалий термін зберігання". Звичайно, оті Ваші "оборотні засоби, газ, котельня, оптимізації енергозатрат" і т.д. і т.п. то є дуже важливо. Але і зовнішній вигляд продукції має не останнє значення. Ви ж бачите Ваших конкурентів, їх продукцію як вона виглядає. А звичайного покупця в супермаркеті не цікавить Ваша "брудна білизна", а цікавить гарна коробка цукерок, з якою не встидно буде прийти в гості. Та й і з такою купівлею (то не автомобіль же придбати) можна і дорожчу купити, тільки би пристойно виглядала. А у Вас вийшов якийсь сільський преміум )))))) Так що можна до втрати пульсу займатися різного роду "оптимізаціями" - але дизайн ТМ - то є дуже відповідальна справа, від якої залежать обсяги реалізації, а отже і прибутки підприємства.
Іван до Місцевий Показати IP 9 Січня 2013 12:42
Якщо Ви сміялись від душі з цих коробок, тоді в Вас щось із почуттям гумору. Я теж їх бачив, принаймні, фірмові. Велика золота коробка з гербом нашого міста. Виконана, якщо не помиляюсь, з дотриманням норм мінімалізму, як на мене, дуже стильного. А, щодо обсягів реалізаціїї, то вони залежать не тільки від дизайну ТМ. Щодо дизайну загалом - це Ваша думака, а це моя, а ті хто це придумав бачили по-совєму)))) Тому трошки поквапились Ви з висновками і жорсткою критикою.:-)) От про "брудну білизну" згоден:-))
безробітний Показати IP 24 Грудня 2012 15:31
на фабриці добре, мені б туди.хоч конхвет поїв
колишня Показати IP 24 Грудня 2012 15:37
Рік пройшов. Там зараз стало ліпше?
Місцевий Показати IP 15 Січня 2013 12:20
хм: золото))) і ….. мінімалізм ))) Так Золото чи Мінімалізм??? (р.s.:золото - дорогоцінний метал,символ достатку - не терпить мінімалізму, а якщо і мінімалізм - то тільки вишуканий, іншого не дано). В даному випадку стиль знаходиться на нульовому рівні. Взагалі з "мінімалізмом" в дизайні треба бути дуже обережним - в багатьох випадках хочеться "щоб стильно", але одна мала похибка - і в результаті виходить в кращому випадку "дешевенько" і в гіршому, вибачте, "пошловато". Виправдовувати на словах можна довго і нудно. Але слова потім забувають, а коробку продовжують бачити. З правильним зовнішнім виглядом товар легше "просувати на ринок". Ви самі собі ускладнюєте роботу.
Іван до Місцевий Показати IP 16 Січня 2013 11:07
Дуже влучно підмитили стосовно: "Виправдовувати на словах можна довго і нудно." Так само "довго і нудно" можна займатись риторикою на тему "Тонкощів дизайну". Проте, в даному випадку, ні я ні Ви не можему об'єктивно дати оцінку результативності цього дизайну, адже не знаємо, як ті цукерки продаються. Саме тому це лишається тільки власною думкою підкріпленою "туманним" знанням дизайну і таким же знанням "просування товару на ринкові". А щодо "Ви самі собі ускладнюєте роботу." - це наврядче, в мене інша спеціалізація)))))))
колега Показати IP 15 Січня 2013 20:33
це сама ко**ана кантора,яку я знаю,всі пихаті і не привітні,підставляють один одного як тільки можна,зарплату за літо мені ще досі не віддали,жлоби!!!
працівник Показати IP 22 Січня 2013 13:40
мені теж не віддали зарплату. Хай буде їм на ліки
Місцевий Показати IP 23 Січня 2013 14:27
а продаються вони погано (знаю) - оце Вам і є сама об'єктивна оцінка (то не смішно, бо все ж таки хотілось би щоб в нашому місті ця фабрика все-таки колись почала нормально функціонувати). І покупця не обдуриш, ну не гарна упаковка (да і з якістю того що в середині треба ще працювати)
Іван Показати IP 24 Січня 2013 14:15
Не згоден з Вами Місцевий. Цукерки смачні. Зідки Ви знаєте, як вони продаються? Просто говорити можжна багато (як там у верхніх коментарях про "білизну"))) а вірити в те що говрять треба не всьому. От і Ви кажете, що "знаєте" а чи можна Вам вірити??? Чи це достовірно? Але вже написали і вже всі читають. Я от кажу, що я куштував і мені циї цукерки сподобались. Це не є правда і не є неправда - це моя думка. Вірити Вам можна тільки в тому випадку, якщо ви "Місцевий" на фабриці)))))))
Місцевий Показати IP 28 Січня 2013 20:36
і я куштував - мені не сподобались. А може то Ви,Іван,"місцевий на фабриці"? :-)
Іван Показати IP 29 Січня 2013 14:31
Дуже не гарно, як то кажуть "переводити стрілки"))). На відміну від Вас я не оперую фразами на кшталт: "я знаю". І не говорю про якісь оптимізації і т.п. А такими фактами може "розкидуватись" людина, яка має пряме відношення до цієї фабрики. От тепер і розсудіть хто з нас "місцевий"))
колишня Показати IP 31 Січня 2013 14:04
Саша, віддай внески "Луцьккондитера" Пенсійному фонду, бо не зараховується страховий стаж. Зробіть щось, знайдіть гроші
Місцевий Показати IP 31 Січня 2013 20:01
)))))) все Іван, прощавайте, немає сенсу в нашому з Вами діалозі, тим більше якщо Ви не є "місцевим на фабриці". Я звертаюсь до "мешканів" фабрики - візьміться за розум, зробіть щось щоб та фабрика вже нарешті запрацювала повноцінно (безвихідних ситуацій не буває)!
Іван Показати IP 1 Лютого 2013 16:33
Як каже один мій російськомовний товариш: "Спрыгнул".))))))) От, я і кажу не треба розказувати те чого не знаеш, тим більше видавати це за Правдиву об'єктивну інформацію. Бувайте.
Місцевий Показати IP 4 Лютого 2013 10:02
...слухайте,Іван, я вас не знаю, що ви до мене вчепились напару зі своїм "російськомовним товаришем" ))))))??? Але я знаю як продається товар Луцьккондитера, тому що я його продаю (і не тільки я). Бувайте.
Іван Показати IP 5 Лютого 2013 14:50
Місцевий, шо ж Ви такий нервовий??)))))))) Я ж просто за справедливість та поспілкуватись)))) Для цього і існує обговорювання новин))))) Може Ви продавати не вмієте???
Місцевий Показати IP 7 Лютого 2013 20:26
не смішіть людей, поспілкуйтесь з Вашими дистрибюторами, а особливо з роздрібом))) ...виходить що не тільки я не вмію. А от цукерки інших вітчизняних виробників добре вміємо (до речі їх не треба "втюківать" - вони самі продаються), з чого би то так було??? Може обговоримо?
згоден до Місцевий Показати IP 23 Березня 2013 22:43
+100!
Іван Показати IP 11 Лютого 2013 17:37
Шановний Місцевий, ми можем обговорити все, що завгодно)) Проте, по-перше: у такому випадку не потрібно писати мені "все Іван, прощавайте, немає сенсу в нашому з Вами діалозі", а по-друге: попрошу не звертатись до мене, як до представника даної фабрики, якщо Вам властиво ЛОГІЧНО мислити. Наперед вдячний. Поясніть, будь ласка, наступне, як це так Ви вмієте продавати "ДОБРЕ" якщо Ви кажете, що тії цукерки продаються самі, як я розумію за допомогою свого "аторитету". Це ж не Ваш здобуток, що інші вітчизняні виробники гарно розкручені, гарно продаються та, скоріше за все в них по-більше грошей ніж в луцької фабрики. Ви самі собі заперечуєте, причому в одному реченні))) Щодо "втюківать", так от, я думаю, що "втюківаЮть", як Ви кажете, аматори і невдахи, а Продають - професіонали. Якщо Ви займаєтесь реалізацією будь-чого, це не значить, що Ви вмієте Продавати. Проте, це лише моя думка, я не знаю, як Ви продаєте і що саме (напевно цукерки)))))
Місцевий Показати IP 12 Лютого 2013 21:47
і все ж таки, минувши вищенаведений монолог (бо Іван далі власної думки нічого не бачить), чому ж товар Луцької фабрики так не добре продається?
Сльози Показати IP 12 Березня 2013 11:50
Продавати навчись, говорливий))))))))))))))))))
Петро Веремійчук Показати IP 23 Березня 2013 22:02
Над «Луцьккондитером» повисли багатомільйонні борги?
Петр Веремийчук до Петро Веремійчук Показати IP 27 Березня 2013 15:11
Я могу Вам при личной встрече объяснить, что и над чем может повиснуть если писать лживые комментарии подписываясь чужим именем.
Лживые, говоришь )))) Єдиний державний реєстр судових рішень reyestr.court.gov.ua справа №5004/2042/11 Интернет, как бумага, - все стерпит, да? Хватит уже людей дурачить - они уже и так никому не верят. Или ты считаешь, что подсуетился и статью с продажного сайта "Под-Прицелом" убрали и все? Так она на укрнете осталась... И ты, Петр, прокуратуре будешь все объяснять, что и как на должности "директора" Поларт-Инвеста ты понаподписывал, когда ПИБ таки заберет фабрику. Они там тоже мастера рассказать "что и над чем может повиснуть". Коваленко своего не упустит - СБшники "прямолинейные", но злопамятные. То, что тебе 25 лет, не означает, что у тебя нет мозгов и ты не можешь задуматься, почему НИКТО из юристов или бухгалтерии, ни Тиха, не захотел там директором быть. Или рассказали сказочку, что Романовна там уже давно... надо менять... Или ты действительно поверил, что это огромный уровень доверия к тебе и карьерный рост? Что же вы, один за другим за погонами гонитесь, забывая что «не место красит человека, а человек место!».. еще только устроился - уже целый зам.директора по маркетингу! А опыта достаточно для такой громкой должности? Я не знаком с тобой лично, но твои комментарии под ником П.А. (Петр Александрович) были забавные. Вы там с Линой наперегонки мне диагнозы ставите. Что ж вы не по специальности работаете, а? психиатры, блин... После твоих комментариев пришло в голову две мысли (изредка бывает такое))))): 1) мальчик рвется в бой показать свою благодарность за оказанное доверие и приверженность. 2) фраза из фильма "День радио" - "Садись, прогиб защитан!" А ник твой был со ссылкой на статью, но сайт ее зарубил. Так что ты прав только наполовину. Но продолжение следует, можешь не сомневаться.
колишній споживач Показати IP 26 Березня 2013 14:14
що ж чекає підприємство в найближчому майбутньому?
Над «Луцьккондитером» повисли багатомільйонні борги? Показати IP 28 Березня 2013 22:19
Стяття, яка зникла з сайта "Під прицілом" п'ятниця, 22.03.13 11:43 Над «Луцьккондитером» повисли багатомільйонні борги? Львівське ТзОВ "Райдуга" звернулося до Господарського суду з позовною заявою до ТзОВ "Торговий дім "Луцьккондитер", в якій просить стягнути 16 486, 42 грн., в т.ч. 15 068,52 грн. - сума основного боргу, та 1 136,76грн. - пені згідно договору купівлі-продажу. Про це повідомляє «Під прицілом». Звісно сума не велика, однак до цих 16 тисяч гривень фактично над ТД "Луцьккондитер" фактично повис ще один борг у розмірі... 45 мільйонів гривень. Зокрема нещодавно в Господарському суді Волинської області розглядали заяву ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» про стягнення заборгованості з двох місцевих фірм. Відтак, ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» звернувся з позовом до Господарського суду Волинської області на ТОВ «Поларт-Інвест» та ТОВ «Кондитерторгпром» за участі ТОВ «Виробничо-комерційної фірми «Луцьккондитер». Позивач вимагає від керівників підприємств, а це Петро Веремійчук та Вікторія Яковлева, стягнення розміром 45 380 000,61 гривень шляхом звернення на нерухоме майно.
Наступний директор ))) Показати IP 28 Березня 2013 23:55
Какое-то время отсутствовал. Почитал комментарии. Хвалебные оды - на 99% сотрудников ЛК. "Ірина Петрівна" - ТМ "Кон&дитер" была зарегистрирована на владелицу фабрики еще году в 2008м и дизайны сделаны еще до кризиса. У меня есть их копия уже 2года. Так что это заслуга тех, кто работал еще до кризиса, а не нынешней команды. Ростут??? Сомнительно и вот почему: Если бы росли, не продавали бы оборудование (зря ЕЛ5 продали(((( еще и на 30% дешевле, чем можно было - Домиловский никогда хорошей цены не давал) - просто надо уметь продавать промышленные товары. По спору о "Фирмовых" - согласен с Місцевим (похоже граммотный дизайнер, потому что аргументы абсолютно точные). Иван, что спорит с ним в инете, а равно как и тот, кто говорит что супервкусно и хорошо продаются, скорее всего "речник" фабрики Петр - маркетолог, причем прибегая не к аргументам, а к банальной риторике: цепляется к изъянам и придирается к форме, а не сути. Коробка, может и задумана неплохо, но исполнена паскудно. Я 3 года был один из лучших продавцов картонной упаковки (можете сделать запрос на Блиц), пока в Москву не забрали в кондитерский бизнес, и при мне появлялась картонная упаковка для кондитерки на металлизированном картоне на флагмане полиграфии Украины. Так вот с металлом надо рабтать очень аккуратно. Он своеобразен в исполнении (рошен первые свои новогодние коробки на металле на мусор вывез на сумму с 5ю нолями в у.е. в, кажется 2005 году) и там очень важно иметь хорошего технолога на препрессе, не только со знаниями физики и химии процесса, а и с нормальным чувством вкуса и того, что и как в итоге будет выглядеть. Там даже быть просто теоретиком мало! Тут скорее всего ошиблись с типографией, либо у самих вкус жлобский. Как говорит Ляцевич, бегая в спортивных трениках по Луцку в нерабочее время: Можно вывезти человека из села, но село из человека - НИКОГДА!!! ))))) Дизайн Фирмовых мне нравился и 2 года назад, когда я его видел в первый раз. Мы хотели его запустить ко дню города в 2011г. Но, повторюсь, исполнили - УЖАСНО!! Акции, с детками, торт на свято вареника, подарки пенсионерам, ветеранам и прочее - это хорошо! Создает позитивный внешний имидж фабрике. Но с внутренним то что???? 3 резюме за 3 дня???!?! Опять "растете" такими темпами, что денег на з/п не хватает? И, может я розовые очки носил, но в мою бытность там бы никто не сказал: "це сама ко**ана кантора,яку я знаю,всі пихаті і не привітні,підставляють один одного як тільки можна"... Вот это очень неприятно читать ((( У нас без хорошего настроения работать было запрещено! Просто кто-то должен задавать тон. Рыба не только гниет с головы, но и развивается с нее, растет! В ответ Місцевому, почему так плохо продаются, есть предположения: 1) система качества "нулевая" - мало людей.. экономия! 2) сырье покупается самое... "недорогое" хотя глазурь на новой конфете неплохая (покупная), но начинка......(((((( 3) не знаю квалификации маркетолога, но не вижу, кроме благодийних акций и размещения в буклете Там-Тама и скидках там же (что есть обязаловка) никакой активности. Думаю, просто не выделяются деньги на маркетинг. Или где-то есть биллборды и делается что-то еще и я не знаю? (запуск новых-старых продуктов - не в счет, т.к. это уже сделано давно, там только тексты править надо, а по корексу - работа снабжения). 4) нет грамотных специалистов в продажах конфет - нормальным условия и репутация фабрики не подходят (главного инженера вон с осени ищут... благо хоть аммиак стравили... на радость МЧС и соседям фабрики). Вот, пока, и выезжают на Репке и Смачном горишке, хотя мне нравится еще метеорит и чернослив в шоколаде у ЛК, но это не массовые конфеты. Так... мелочевка, в разрезе продаж. Кстати, интересно, что с птичкой?!? Не испортили?? Надо Менькач позвонить... давно не слышал нашу Любовь Ивановну, даже соскучился )))) (тоже на человеке держится безумно многое на фабрике, а благодарности, как я понимаю, никакой) Но это все ИМХО, не более.
Наступний директор ))) Показати IP 29 Березня 2013 00:00
Кстати, ребята, а как вы так про...пустили Чаривныцю на Волынь????? Вот они - реальные молодцы. Влезть в уже сформированный рынок и оттяпать свой кусок в бисквитке. Бог знает откуда везут!!! А вы только Везувиям деньги раздаете ))) Так что фраза "Сльози" - как раз для вас! Ну, ничего. Ждем лета - там будет интереснее!!
лучан Показати IP 19 Лютого 2014 18:13
А як зараз робітникі зарплату получають
Директор ПВКП "ПРОДХ Показати IP 16 Червня 2014 17:22
Мене цікавить стан ТОВ" ВКФ "Луцьккондитер" на сьогодняшній день ? Кілька років ( з 2002 по 2008 ) ПВКП "ПРОДХІМ" постачало для нього сировину з відстрочкою платежів, аж поки в жовтні 2008 р. ТОВ" ВКФ "Луцьккондитер" взявши товару на суму 12593,11 гривень не почав процедуру банкрутства. Це було непорядністю того керівництва ( навіщо було брати товар, якщо не збиралися за нього платити ?). І не тільки я виявився ошуканим, таких виявилося багато. То хтось збирається по цим боргам розраховуватись ??? А то ви всі тут розхвалюєте один одного, а хто буде відповідати за "попєрєдніков" ???
Директор ПВКП "ПРОДХ Показати IP 16 Червня 2014 17:22
Мене цікавить стан ТОВ" ВКФ "Луцьккондитер" на сьогодняшній день ? Кілька років ( з 2002 по 2008 ) ПВКП "ПРОДХІМ" постачало для нього сировину з відстрочкою платежів, аж поки в жовтні 2008 р. ТОВ" ВКФ "Луцьккондитер" взявши товару на суму 12593,11 гривень не почав процедуру банкрутства. Це було непорядністю того керівництва ( навіщо було брати товар, якщо не збиралися за нього платити ?). І не тільки я виявився ошуканим, таких виявилося багато. То хтось збирається по цим боргам розраховуватись ??? А то ви всі тут розхвалюєте один одного, а хто буде відповідати за "попєрєдніков" ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus