USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцького кликуна хотіли викрасти

28 Грудня 2015 14:19
У Луцьку невідомі намагалися викрасти скульптуру кликуна.

Інцидент трапився у понеділок, 28 грудня. Зокрема, вандали знімали бруківку і пошкодили постамент, повідомляє Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради у Фейсбуці.

«Шановні лучани, ми часто чуємо, що в Луцьку немає нічого цікавого, що нічого не робиться і т.п.

Звертаємось до сумління кожного, бережіть хоч те, що вже зроблено, не будьте байдужими, не дозволяйте вандалам нищити наше місто! Чесно, після такого опускаються руки і вже не хочеться робити нічого», - йдеться у дописі.

Луцьк! Він чудовий завжди!А лучани?...ЛУЦЬКОГО КЛИКУНА ХОТІЛИ ВКРАСТИ!!!Шановні друзі, нашому обуренню немає меж!!! ...

Опубликовано Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради 28 декабря 2015 г.


Нагадаємо, 24 серпня на розі вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської у Луцьку з’явилась перша скульптура кликуна. Невелику бронзову скульптуру встановили на підвищенні із каменю.

Наступного дня скульптури на місці не було, в соцмережах говорили про можливе викрадення. Однак 1 вересня луцький кликун повернувся на своє місце, як з'ясувалося - після ремонту. Так, камінь і метал не витримали активних проявів уваги лучан та гостей нашого міста і скульптура почала хитатися. Тому кликун поїхав у майстерню на «укріплення».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 16:40
А це що , відбувалося в дрімучому лісі?! Ніхто не проходив мимо, не дивився у вікно,?де зрешту доблесна поліція, катаеться на машинах по центральних вулицях?!
що жжжж... Показати IP 29 Грудня 2015 00:46
Бидлоття, та й годі!!!!! Що в тому місті буде цікавого з такими свиньми!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus