USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кликун не витримав надмірної уваги лучан, - офіційно

26 Серпня 2015 10:04
«Камінь і метал не витримали активних проявів уваги лучан та гостей нашого міста і скульптура почала хитатися. Тому кликун поїхав у майстерню на «укріплення».

Про це у коментарі до новини на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини про можливе викрадення скульптури луцького кликуна повідомили представники управління культури і туризму Луцької міської ради.

Зокрема у повідомленні йдеться: «Офіційно повідомляємо, що ця інформація не відповідає дійсності! Просто камінь і метал не витримали активних проявів уваги лучан та гостей нашого міста і скульптура почала хитатися. Тому кликун поїхав у майстерню на «укріплення». Вже за декілька днів він займе своє місце на сторожі Луцька! Щиро дякуємо вам за активне вболівання про один із символів нашого міста! Давайте будемо разом боротися ще й з тими, хто псує написами зупинки і стіни, нищить туристичні вказівники і пілони. Адже тільки разом ми зможемо зробити наш Луцьк справді європейським містом!»

Нагадаємо, на розі вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської у Луцьку з’явилась перша скульптура кликуна. Невелику бронзову скульптуру встановили на невеликому підвищенні із каменю. Планується облаштування ще декількох схожих фігур в інших частинах міста.

Урочисте відкриття нової скульптури відбулось у День міста, 23 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
жора Показати IP 26 Серпня 2015 11:44
юристи фонду обов"язково знайдуть!
А Показати IP 26 Серпня 2015 12:10
А «укріплення» за додаткову плату, чи з кишені чиновників?
спереживалася Показати IP 26 Серпня 2015 13:52
Яке полегшення!!! А то я вже подумала, що його банально, тупо сп...здили))))
JlP до спереживалася Показати IP 26 Серпня 2015 16:06
Більш за все так і було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus