USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцького рецидивіста «Солю» взяли під варту

12 Березня 2018 16:58
Підозрюваного у замаху на вбивство чоловіка взято під варту. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

За принципової позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури 48-річного уродженця обласного центру Волині, якого підозрюють у замаху на вбивство, взято під варту.

Неодноразово судимий чоловік, який за три тижні до цього був достроково звільнений з місць позбавлення волі, вчинив новий злочин.

Увечері 07 березня 2018 року він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння під шляхопроводом поблизу будинку №26 на проспекті Перемоги у місті Луцьку, під час словесного конфлікту вдарив ножем у шию іншого громадянина.

На щастя, потерпілий вижив, позаяк йому було надано кваліфіковану медичну допомогу.

Очевидці розповіли, що нападник нещодавно вийшов із в’язниці й займався вимаганням. ВІДЕО

Зловмиснику повідомлено про підозру у замаху на вбивство (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 15 ч.1 ст. 115 КК України) та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus