USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Рецидивіст «Соля», який порізав безхатька, займався вимаганням

8 Березня 2018 16:08
Під час бійки безхатків у Луцьку один із чоловіків отримав ножем в горло.

Очевидці розповіли, що нападник нещодавно вийшов із в’язниці й займався вимаганням.

Журналісти телеканалу «Суспільне. Волинь» поспілкувалися зі свідками різанини, що трапилася ввечері 7-го березня у Луцьку під мостом, що з’єднує проспекти Перемоги і Соборності.
Нагадаємо, патрульні, які прибули на виклик, миттєво затримали 48-річного зловмисника. Потерпілого, який стікав кров’ю, госпіталізували в реанімацію.

Свідок тодішніх подій Валя розповіла, що конфлікт назрівав вже давно.

«Сірожа живе тут неподалік. Він прийшов нам допомогти – поскладати макулатуру, бо ставиться до нас з повагою, не гидує безхатьками. А тут підійшов цей «Соля», почав до нас двох пригати, скакати. Він нещодавно вийшов з тюрми, постійно вимагав від нас їжі, речей. Я кажу йому, що сама собі заробляю, то чому маю йому щось давати. І тут Сірожа вирішив за нас заступитися.

Потім рецидивіст «Соля», Славік його звати, вдарив його ножем у горло. Ще б трішки і людини не було б. Приїхала швидка, пораненого в машину, навіть поліцію не дочекалися і повезли. Кров досі на асфальті», - каже Валентина.

Із цього приводу начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук повідомив, що раніше судимому 48-річному жителю Луцька, який вдарив 44-річного лучанина ножем у шию, оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про замах на умисне вбивство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
житель Показати IP 8 Березня 2018 16:14
і от як нам далі у цьому районі жити???? Зараз потепліє, і вони там знову облаштують койко-місця !! Їх з Привокзальної 3 мешканці вигнали, притон розігнали спільними силами, то вони тепер тут живуть, мруть, їдять, ріжуть один одного...
Анонім до житель Показати IP 8 Березня 2018 17:31
Що ви пропонуєте з ними робити,вбити?Хай держава займається ними,вони такі ж люди як і ви,ніхто не знає як складеться доля кожного з нас і на їхньому місці можете опинитись саме ви.Цим мають займатись відповідні органи,але їм байдуже,тому треба писати,шукати законний вихід,поселити їх кудись,пишіть.
мда Показати IP 8 Березня 2018 16:37
замнуть..вже писали мол один безхатько..другого..за мукулатуру..замнуть грибоєдовци..добре що хоч ви написали..для багатьох грибоєдовскіх начальників..майже всіх ми всі бехзхатьки..
Anonymous Показати IP 8 Березня 2018 19:24
Ото ще питають мене, навіщо я постійно ношу бойового ножа (так-так, не складника ніразу, бо маю сміливість самостійно не визнавати себе рабом, депутати - "нагородний" короткоствол мають, та і Закону, не "закону", який то забороняє, а саме Закону, з великої букви, НЕ порушую), шокера + балон перцевий... Ну так живемо ми не в світі, де люди пукають райдугою - йдеш такий додому, несеш недешевого ноута на плечі, і гоп-стоп, дай закурити... Ставати на коліна, віддаючи чесною роботою зароблене, лягти в лікарню з ножовим, чи відправити грабіжника в ідеалі на той світ - вибір кожного! Досвід є, спроба пограбування мене групою осіб була, всі учасники сіли, один в лікарні ще полежав, не шкодую, шкодую, що не зупинив назавжди - бо вийшло і знову сіло за грабіж, наскільки чув. P.S. От через згаданих в статті "солів-фасолів" і починаєш любити тварин більше, ніж людей - то НЕ люди. І так, НЕМА ЧОГО всіляким "благодійним організаціям" влаштовувати під тим мостом "кормьожку" з музичкою для бомжів! Вони "навертають в релігію" їх, ті беруть хавчик, і БУХАЮТЬ в сусідніх дворах. Хай забираються в центр реабілітації якийсь.
Вадим волонтер бездо до Anonymous Показати IP 9 Березня 2018 19:01
В "центр реабілітації якийсь" бездомні не хочють. І чому ми не повинні кормити їх. Ми прийшли до них під міст бо вони раніше там збирались. Наша мета допомогти цім людям вийти із проблеми. А в яку церкву ходити це особисте діло кожного. Якщо хтось із них перестане бомжувати і пити я буду вважати це успіхом
Соля Показати IP 8 Березня 2018 20:04
то, певно, була дуель за цю бабу... героїню відео =)
Вадим волонтер бездо Показати IP 9 Березня 2018 18:51
Я пропонував Валентині ночувати не під мостом а звернутись в "кімнату нічного перебування" на вул.Станісдпвського 14а де є можливість безхатькам поїсти, помитись, передітись в чисті речі (які також там надають), переночувати. Але вона відмовилась. Для них краще бомжувати, пити, курити, спати просто неба але бути "вільними" від будь яких зобов'язань. В кімнаті нічного перебування вимагають лише прийти трезвим... але бездомних ця вимога не влаштовує. Я сам більше трьох років займаюсь волонтерством для бездомних. Якийсь час в мене вдома жили двоє працювали зі мною (я їх взяв до себе на роботу платив як всім). Але бомжування виявилось сильнішим ніж нормальне людське життя. Їм не треба затишне житло, робота, сім'я.... Ї добре бомжувати. Коли я запитую в них чим їм допомогти вони мовчать. Їх все влаштовує. Так принаймні говорять їхні дії. Вони кажуть що хочуть нормальне життя. Але коли даєш їм таку можливість їх вистачає максимум на місяць. Вони готові замерзати на морозі (5 людей за тиждень замерзло) але не підуть у кімнату нічного перебування бо там треба прийти трезвим. Для мене це тупик як їм допомогти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus