USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькому ринку поновили договір оренди землі

4 Грудня 2017 14:32
ТзОВ «ЕКОПРОД» на 13 місяців поновили договір оренди землі для обслуговування ринку «Привіз» на Привокзальному майдані, 1.

Про це йшлося 4 грудня під час чергового засідання 34-ї сесії Луцької міської ради.

Під час розгляду цього питання депутат Аркадій Соломатін підкреслив, що за цим проектом рішення стоять люди, які отримують заробітну плату, продаючи свою продукцію, а також орендарі, які сплачують оренду, наповнюючи міський бюджет.



Проти прийняття такого рішення виступили фракція «Самопоміч», «Народний контроль», «Свобода». Зауважимо, що в цьому випадку місцевий бюджет втратив би суттєві кошти. Адже підприємство могло б і надалі користуватись ділянкою, проте в цьому випадку вже не сплачувало б податків до казни міста. Зауважимо, що площа орендованої земельної ділянки становить 0,2079 га. Більшістю голосів обранці громади підтримали відповідний проект рішення.


Нагадаємо, голова «земельної» комісії Євгеній Ткачук запропонував повернутися до порядку денного та внести на розгляд проект рішення про поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» на майдані Привокзальному, 1, втім багато депутатів обурила ця пропозиція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Марс Показати IP 4 Грудня 2017 14:47
Ну, напишіть точніше Башкалєнку продовжили користування землею... на ринку "Привіз"!
?? Показати IP 4 Грудня 2017 14:51
Хлопаки, облиште містечкову псевдополітику, не завжайте людям працювати і жити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus