USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Частина депутатів - проти продовження оренди землі для ринку «Привіз»

4 Грудня 2017 13:15
Депутатські фракції Луцької міської ради «Самопоміч», «Народний контроль» та «Свободи» проти поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз».

Про це йшлося 4 грудня під час засідання сесії Луцької міської ради.

Так, голова «земельної» комісії Євгеній Ткачук запропонував повернутися до порядку денного та внести на розгляд проект рішення про поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» на майдані Привокзальному, 1 (площею 0,2079 га).

«Комісія має право розглянути будь-який проект рішення і внести його на сесію міської ради. Це новий проект рішення від комісії, а не від управління земельних ресурсів», - зазначив депутат.

Втім, частина обранців громади не погодилися внести зміни до порядку денного.

Депутат Тарас Шляхтич не підтримав свого колегу, мовляв, це питання розглянули тричі на засіданні сесії у середу, і його не підтримали.

Своєю чергою, депутат Павло Данильчук висловив пропозицію, аби представники юридичного департаменту дали роз’яснення щодо повторного внесення питання у порядок денний, але обранці громади не підтримали свого колегу.

Депутат Аркадій Соломатін підкреслив, що за цим проектом рішення стоять люди, які отримають заробітну плату та сплачують оренду.
«Потрібно було досидіти до кінця розгляду земельних питань у середу. Коли не хватає 1-2 голоси, то необхядно дивитися, хто з депутатів не може добути до кінця сесії», - зауважив Соломатін.

Опісля дискусії було оголошено перерву, під час якої відбулося засідання «земельної» комісії. ЇЇ голова Євгеній Ткачук знову запропонував внести зміни до порядку денного, втім частина депутатів знову не погодилася з цим.

Так, Юлія Вусенко зауважила, що «земельна» комісія збирається, не повідомляючи інших депутатів.

«Якщо ми говоримо про питання, до якого ми хочемо повернутися, то його підводні течії відчувають всі присутні у залі. Вашої більшості достатньо, щоб проштовхувати будь-які питання, але я попрошу це робити згідно регламенту», - зазначила Вусенко.

Виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт закликав пані Вусенко не маніпулювати фактами, оскільки ніхто не може заборонити голові комісії зібрати її засідання.

Своєю чергою, депутат та радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що під час дискусії до самого проекту рішення він не почув зауважень та запропонованих альтернатив.

«Оренда ринку - це гроші в бюджет. Чому ніхто не говорить, що є Степан Івахів, який не доплатив 11 мільйонів за користування нафтобазою. Також ніхто не називає фірму «Тепелен» з групи «Континіум», яка намагається незаконно стягнути з ДКП «Луцьктепло» 28 мільйонів гривень», - наголосив Ігор Поліщук.

Вислухавши всі зауваження, обранці громади все ж вирішили внести питання про поновлення договору оренди землі ТзОВ «ЕКОПРОД» для обслуговування ринку «Привіз» до порядку денного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Микола Показати IP 4 Грудня 2017 14:41
А чому видання не згадує що ЕКОПРОД належить Башкаленку?
123 до Микола Показати IP 4 Грудня 2017 18:07
Яка різниця кому належить? Аби там ринок не закрили.
aNAT до 123 Показати IP 5 Грудня 2017 09:32
серйохно а коли говорять про горгута то зовсім по іншому....
шайтан Показати IP 4 Грудня 2017 15:53
В першу чергу потрібно було написати, що це фірма Башкаленка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus