USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому забудовнику не зменшили пайову участь на доріжку й освітлення

29 Листопада 2018 17:12
Обслуговуючому кооперативу ЖК «Британія Hall» зменшать розмір пайової участі на 157 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання 49-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада.

Як повідомив керівник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан, на адресу виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта надійшло звернення від ЖК «Британія Hall» з проханням зменшити пайову участь на 503 тисячі гривень. Управління капітального будівництва виступило з пропозицією зменшити розмір пайової участі забудовнику на 255 тисяч гривень.

«Сума договору пайової участі становитиме 1,758 мільйона гривень», – сказав Леонід Карабан. Він розповів, що ЖК «Британія Hall» за межами земельної ділянки провів водопровідну мережу, вуличну каналізаційну мережу, збудував зливову каналізацію, тротуарну доріжку та освітлив ділянку.

Депутати звернули увагу на те, що тротуарна доріжка та освітлення зроблені забудовником для того, аби, насамперед, продати квартири. Тому депутатка Юлія Вусенко запропонувала не відшкодовувати обслуговуючому кооперативу 98 тисяч гривень, витрачені на це забудовником.

«Є технічні умови. Забудовник це не сам придумав, його зобов’язали. «Луцьксвітло» зобов’язало підрядника поставити світильники, а департамент ЖКГ – прокласти доріжку», – пояснив Леонід Карабан.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, своєю чергою, зазначив, що підтримує пропозицію Юлії Вусенко, оскільки часто місцеві забудовники просять відшкодовувати міською радою кожен дріб’язок.

Депутати підтримали проект рішення з запровадженими змінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus