USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькрада повідомила Вусенко, аби вона принесла трудову книжку

7 Липня 2017 14:59
Працівники Луцької міської ради повідомили звільненого секретаря ради Юлію Вусенко про те, що їй слід принести трудову книжку, аби внести туди запис про поновлення на посаді і звільнення. Разом з тим, відсутність трудової книжки на робочому місці не є перешкодою для звільнення пані Вусенко.

Під час сесійного засідання 6 липня депутати Луцької міськради на вимогу апеляційного суду визнали нечинним рішення сесії про звільнення з посади Юлії Вусенко. Проте, зважаючи на те, що депутати вже обрали собі нового секретаря, а штатним розписом не передбачено 2 посади, вони вирішили звільнити Юлію Вусенко в передбаченому законом порядком – більшістю голосів ради.

Таке рішення обурило пані Вусенко, яка заявила, що це неможливо і незаконно, адже трудова книжка знаходиться в неї на руках.

«На роботу мене ніхто не допустив, запис у трудовій книжці - відсутній. Трудова книжка у мене на руках», – повідомила у Фейсбуці екс-секретар.

Натомість, у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник Відділу кадрової роботи та нагород Луцької міської ради Віра Гудима повідомила, хоч трудова книжка і дійсно знаходиться в пані Вусенко, проте це жодним чином не є перешкодою для її звільнення.

Натомість, того ж дня в телефонній розмові Юлії Вусенко повідомили, що їй потрібно принести в міську раду трудову, аби внести туди необхідні записи. Також екс-секретарю направили рекомендованого листа з аналогічною вимогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Я Показати IP 7 Липня 2017 15:22
Та ви вже дістали з тою Вусенко,скільки можна про неї?страшне таке
Гайдамака Показати IP 7 Липня 2017 16:40
Фотогенічна жінка нічого не скажеш...)
лучанин Показати IP 7 Липня 2017 17:45
Нема негарних жінок,є чоловіки без фантазії.
Сіма Показати IP 7 Липня 2017 17:53
Вираз обличчя жінки набагато важливіший за її одяг
Вітя Показати IP 7 Липня 2017 19:37
Але страхіття злостиве!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus