USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькрада збере нараду щодо будівництва на Кафедральній, 13

15 Грудня 2017 11:16
Доцільність будівництва на вулиці Кафедральній, 13 обговорять на спільній нараді за участю депутатів, забудовника, а також представників історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

Про це говорили під час засідання позачергової 35-ї сесії Луцької міської ради 15 грудня.

Із відповідною пропозицією виступив депутат ради Павло Данильчук. Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що нараду вдасться зібрати вже після 19 грудня.

Своєю чергою, обранець громади Євгеній Ткачук звернув увагу, що на нараду потрібно також запросити осіб, яким надали вказану ділянку в оренду. Зі слів Ткачука, йому стало відомо, що орендарю навіть приходили смс-повідомлення з погрозами.

Нагадаємо, в Луцьку тривалий час продовжуються суперечки з приводу того, що в історичній частині міста ТзОВ «Житлобуд-2» розбирає архітектурну будівлю XVI–XVII століття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 15 Грудня 2017 12:04
Депутати, забудовник і працівникі заповідника, довели , саме унікальну, пам'ятку до руйнації. Там не доцільність, а стаття ККу світить. Знаву мєждусобойчик. Вар'яти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus