USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пояснили, чи законно відбуваються роботи на Кафедральній, 13

1 Вересня 2017 15:55
Законність будівельних робіт у Старому місті прокоментував заступник міського голови.

Про це йшлося під час пленарного засідання 30-ї сесії Луцької міськради 1 вересня.

Як поінформував заступник Луцького міського голови Олександр Рачков, він зібрав термінову нараду з керівниками відповідних виконавчих органів міськради, які можуть бут причетними до питання будівництва на вулиці Кафедральній. З його слів, будівництво здійснюється відповідно до декларації про початок будівельних робіт.

Відповідно до зобов’язань, передбачених рішенням міськради, забудовник виконав усі пункти рішення у повному обсязі. Зокрема, провів археологічні дослідження за власні кошти – є лист-доручення Національної академії наук, яким доручили проведення археологічних розвідок із правом шурфування на об’єктах Державного історико-культурного заповідника заступнику директора Віктору Баюку, який склав акт обстеження комісією з шести осіб. Визначили необхідність термінового проведення будівельних робіт з метою уникнення можливості руйнування існуючої цегли.

Також є лист адміністрації заповідника, який визначає, що працівники заповідника у повній мірі здійснили археологічні роботи на ділянці, за чим здійснюється відповідний науковий нагляд.

Нагадаємо, вчора, 31 серпня, працівники ТзОВ "Житлобуд-2 розпочали вивезення цегли знайденого старовинного монастиря. На знак протесту громадяни перекрили рух транспорту - люди просто стали перед технікою.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
начальник Луцька Показати IP 1 Вересня 2017 16:31
У нас усе законно тільки Замок незаконно збудований Любартом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus