USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькрада звернеться до НКРЕП із підтримкою інвестиційної програми водоканалу

27 Листопада 2019 20:37
Аби КП «Луцькводоканал» зуміло реалізувати інвестиційні проєкти, Луцька міська рада направить відповідне звернення до голови НКРЕП.

Про це йшлося 27 листопада під час засідання 66-ї сесії Луцької міської ради.

На розгляд сесії винесли проєкт рішення Про звернення міської ради до голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Валерій Тарасюка щодо прийняття запропонованих КП «Луцькводоканал» проєктів інвестиційної програми та тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік.

Як відзначено в пояснювальній записці до проєкту рішення, необхідність прийняття зазначеного рішення пов’язана з потребою в прийнятті Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг,запропонованих КП «Луцькводоканал» проєктів інвестиційної програми та тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік.

«Для забезпечення сталої роботи соціально важливого підприємства для міста, попередження виникнення надзвичайних ситуацій є нагальна потреба у прийнятті Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, запропонованих КП «Луцькводоканал» проєктів інвестиційної програми та тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік з врахуванням такого важливого джерела наповнення інвестиційної програми, який дає можливість розвиватись підприємству, як плановий прибуток», – наголошують у зверненні.

КП «Луцькводоканал» розробило інвестиційну програму на 2020 рік, яка включає плановий прибуток.

Розгляд нацкомісією звернення дозволить забезпечити стале функціонування КП «Луцькводоканал», запобігати порушенням у роботі системи централізованого водопостачання та міської каналізаційної мережі Луцька, підвищити ефективність роботи системи.

Депутати підтримали проєкт рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus