USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Луцькводоканалу» погодили інвестиційну програму на 18 мільйонів

18 Вересня 2019 09:13
Комунальному підприємству «Луцькводоканал» погоди інвестиційну програми на 2020 рік, яка має обсяг фінансування розміром 17 мільйонів 906 тисяч гривень.

Про це йшлося 18 вересня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, проект рішення передбачав погодження інвестиційної програми комунального підприємства «Луцькводоканал» на 2020 рік з метою визначення обґрунтованості запланованих підприємством витрат у структурі інвестиційної складової тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення за регульованим тарифом на принципах економічної доцільності, а також цільового використання коштів КП «Луцькводоканал».

До слова, зазначена програма розроблена відповідно до українського законодавства. Серед основних заходів, які передбачає програма: зниження питомих витрат і втрат ресурсів, підвищення якості послуг з централізованого водопостачання, провадження та розвиток інформаційних технологій, модернізація транспортних засобів спеціального та спеціалізованого призначення, підвищення екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища, інші заходи, які впливають на складові тарифу.

Зазначимо, що джерелами фінансування інвестиційної програми будуть кошти, отримані підприємством від провадження ліцензованої діяльності, за рахунок яких здійснюється фінансування заходів інвестиційної програми, зокрема: амортизаційні відрахування в сумі 9 млн 417 тис. грн та виробничі інвестиції з прибутку в сумі 8 млн 489 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus