USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада не турбуватиме Азарова через гроші освітян

30 Серпня 2012 14:34
Обранці луцької громади вирішили не звертатися до Кабінету міністрів України та Верховної Ради з проханням дофінансувати галузі освіти та охорони здоров’я міста. Зазначили, що документ потрібно доопрацювати.

Відповідне рішення міськрада прийняла 30 серпня під час другого пленарного засідання 31-ої сесії ради.

Депутат Андрій Козюра пояснив, що звернення написане без «жорстких випадів». Документ, зі слів обранця громади, підготовили, щоб луцькі освітяни та медики отримали наприкінці року заробітну плату.

Депутат Анатолій Бірюков зауважив, що звернення потрібно доопрацювати та розглянути під час наступної сесії ради. «Щоб воно носило дійсно таке суттєве звернення», - додав він.

Його підтримав голова «освітньої» комісії міськради Анатолій Пархом’юк, який висловив думку, що потрібно попрацювати над змістом.

«Подивитися цифри та погодити їх з фінансовим управлінням міськради», - відзначив депутат.

Козюра прислухався до колег та запропонував внести кілька правок під час сесії.
Однак депутати не підтримали ініціативу «нашоукраїнця» та вирішили, принаймні під час 31-ої сесії, не приймати жодних звернень щодо грошей на зарплату для освітян та медиків.

Нагадаємо, 29 лютого Луцькрада вже зверталася до центральної влади із клопотанням передбачити додаткове фінансування галузей освіти й охорони здоров’я міста, задля забезпечення належного їх функціонування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Van Показати IP 31 Серпня 2012 13:20
оце по нашому. А десь так з 01 жовтня, можна по 2-3 грн. давати дітям за кожен урок. Заходить вчитель в клас і каже :"дітки хто не здає 2 грн за урок з математики прошу покинути клас..!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus