USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькраді запропонували судитися з Кабміном

7 Лютого 2014 17:27
Міськрада попросить у Кабміну грошей. 21 мільйон гривень не вистачає бюджету міста на захищені статті. Тож міська рада звернеться до Уряду з проханням виконати свої зобов’язання – додати цю нестачу.

Про це стало відомо під час 53 позачергової сесії міськради сьогодні, 7 лютого.

Пропозицію озвучив депутат Юрій Корольчук. Депутати проект рішення підтримали. Проте, в залі звучали пропозиції подати позов до суду на Кабінет міністрів.

Зокрема, таку думку озвучив депутат Юрій Вега.

«Ні секунди не заперечую проти рішення. Але ми просимо державу виконати її функцію. Свого часу виникла схожа ситуація на «Луцькводоканалі», він подав до суду на Міністерство внутрішніх справ і виграв справу. Чому досі мовчить наша юридична служба?», - запитав депутат.

Пропозицію подати до суду на уряд України виніс в сесійній залі депутат Андрій Осіпов. Проте вона не набрала достатньої кількості голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 7 Лютого 2014 17:40
Нехай Корольчук йде до свого шефа, бюторигінала Васадзе, і питає за гроші.
Лучанин до дідо Показати IP 7 Лютого 2014 20:00
Васадзе Корольчуку може дати гроші лише на "Волиньавто"
Лучанин Показати IP 8 Лютого 2014 01:04
Знову... Ну голосували ж та листи писали що міськрада не признає ані кабмін, ані Президента. То що ж ви тепер від них хочете? Чи як мова пішла за гроші, то в тих легитимність змінилася?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus