USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькраду нагородили Подякою Президента

16 Вересня 2009 11:22

Волинський губернатор Микола Романюк відвідав сесію Луцькради. Він вручив луцьким депутатам Подяку Президента України Віктора Ющенка. Про це 16 вересня йшлося під час позачергової сесії Луцькради, – інформує репортер «Волинських Новин».

Голова Волинської ОДА зауважив, що його неодноразово запрошували відвідати сесію Луцькради, проте сьогодні він прибув із почесною місією. Він вручив луцькому міському голові Богдану Шибі Подяку Президента, котра була адресована Луцькій міській раді. Пан Романюк додав, що ця Подяка нещодавно запроваджена. Волинській губернатор подякував обранцям громади за те, що в обласному центрі Волині все працює і все функціонує. «Дякую, що ви є такі, як ви є», – резюмував пан Романюк.
Депутати викриками із залу запропонували секретарю ради Анатолію Бірюкову зробити копії цього важливого документу. Пізніше луцький градоначальник Богдан Шиба зауважив, що на таку копію заслуговує кожен із депутатів Луцькради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus