USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцьксантехмонтаж» планує збудувати житловий квартал між Дубнівською та Глушець

5 Червня 2018 11:45
ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» планує збудувати житловий квартал між вулицями Дубнівською та Глушець – для цього депутати міської ради надали дозвіл на коригування проекту детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького.

Про це йшлося 5 червня під час засідання 42 сесії міської ради.

Так, на розгляд депутатів був винесений проект рішення про надання дозволу на коригування проекту детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького.

Як наголосив радник міського голови Ігор Поліщук, за ініціативи ЛСТМ №536 була організована нарада щодо надання дозволу на коригування плану.

«Зібралися люди, які мали об’єкти нерухомості на цій території. Якщо дивитися на цю ділянку, то це є промзона. Були проведені переговори і на даний момент всі зацікавлені сторони визначають проектувальника, який буде розробляти планування. Я наголосив, що серед вимог має бути домовленість про будування окремого ДНЗ, а також надані квартири на квартирну чергу», - зазначив Ігор Поліщук.

Та додав, що депутати лише надають дозвіл на коригування проекту детального плану території, тож після розроблення архітекторами цього плану його будуть обговорювати депутати.

Депутат Артем Запотоцький запропонував підготувати на розгляд депутатів декілька ПДП, однак Ігор Поліщук наголосив, що розробка одного такого плану вартуватиме забудовнику 250-300 тисяч гривень, тобто декілька планів може обійтися забудовнику у майже 1 мільйон гривень, але вони можуть йому і не знадобитися, якщо депутати їх не підтримають. Тож варто надати дозвіл, аби згодом забудовник міг надати свою концепцію, а депути могли пропонувати рішення, як його змінити.

У пояснювальній записці до проекту рішення йдеться про те, що на засідання виконавчого комітету міської ради від 28.03.2017 було прийнято рішення виконавчого комітету міської ради №150-1 «Про затвердження детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького в місті Луцьку».

Так, в Луцьку міську раду звернулися ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» з проханням внести зміни до детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького у місті Луцьку у зв’язку з намірами будівництва житлового кварталу на земельній ділянці між вулицями Дубнівською і Глушець. Тому виникла необхідність коригування проекту детального плану території в межах вулиць Дубнівської, Глушець та Архітектора Метельницького. Як пояснював раніше начальник управління містобудування та архітектури Леонід Герасимюк, ЛСТМ №536 викупили маслозавод та хочуть там розташувати житло.

Тож депутати підтримали відповідний проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 5 Червня 2018 12:36
ТІЛЬКИ НЕ ЦЕ БУДУЮТЬ АБСОЛЮТНО БЕЗ СМАКУ,ЯК В СОВДЕПІІ ХАЙ СПОЧАТКУ ДИЗАЙНЕРА НАЙМУТЬ
Архітектор до Я Показати IP 6 Червня 2018 00:26
Діло навіть не в смаку чи дизайні. Саме по собі, це не придатне для життя житло. Немає двору зовсім, суцільна парковка. А єдині зелені насадження це туї (декілька штук). Це просто позор для Луцька.
Гора Показати IP 5 Червня 2018 22:25
Спочатку каналізаційні труби поміняйте і оччисні споруди . Щоб не смирділо . А тоді будуйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus