USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

«Луцьктепло» заборгувало за газ 27 мільйонів гривень

6 Березня 2009 11:00
Станом на 1 березня найбільші в області борги за газ мають підприємства теплокомуненерго, зокрема ДКП «Луцьктепло» – 27 мільйонів гривень. Про це йшлося під час селекторної наради в губернатора, – повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі глави ОДА.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк провів селекторну нараду з керівниками районів та міст облзначення. Чиновники обговорювали стан розрахунків за спожиті енергоносії за січень-лютий.
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА розповів про розрахунки споживачів за використання природного газу та електроенергію. Зокрема він зазначив, що всі категорії споживачів області використали природного газу на 142,4 мільйона гривень.
Від споживачів на рахунки газопостачальних організацій надійшло лише 94,4 мільйона гривень, тобто рівень розрахунків становив 66,3%. Повністю розрахувалися за спожитий газ бюджетні організації, які фінансуються з місцевого бюджету. Ті ж установи, які фінансуються із держказни – лише на 55,1%. Мешканці продовжують досить справно платити за спожитий газ – рівень розрахунків становить 80,2%.
Станом на 1 березня найбільші борги за газ мають підприємства комунальної теплоенергетики міст обласного значення, зокрема борг ДКП «Луцьктепло» становить 27 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Березня 2009 12:47
Дячук продав мазут, що був НЗ, а а тепер краде газ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus