USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьку передали дві квартири для соціально незахищених

28 Лютого 2018 17:33
Дві квартири у селі Липини передали безоплатно для лучан, які потребують поліпшення житлових умов. Попри те, що питання затягували фракції «Народний контроль» та «Свобода», рішення про передачу двох квартир у новобудові ЖК «Юпітер» вдалося ухвалити.

Про це йшлося під час пленарного засідання 38 сесії Луцької міської ради.

Питання «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності міста квартир №№ 7 і 8 на вулиці Миру села Липини» пояснив депутат Андрій Козюра.

«Цей проект рішення винесений житловою комісією, питання ініційовано нашою комісією. Їх передає ТзОВ «ХК «Єврохолдінг» безоплатно в комунальну власність для передачі їх людям, які стоять на черзі на покращення житлових умов», - озвучив депутат.

Втім, за питання не взялися голосувати, натомість фракції «Свобода» та «Народний контроль» по черзі оголошували перерви на 20 хвилин, цим же затягуючи час для ухвалення рішення.

Варто зауважити, що перерви оголошували не для того, щоб узгодити якісь питання по проекту рішення, як це передбачає Регламент Луцької міської ради, а для того, щоб попити кави.
Після двох перерв депутати таки перейшли до голосування.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИМ ПІЛЬГОВИКАМ ПЕРЕДАЛИ ЧОТИРИ КВАРТИРИ

Цим рішенням міська рада надала дозвіл на прийняття двокімнатної квартири № 8 двокімнатна площею 78,4 кв. м., та однокімнатної квартири квартира №7 площею 45,8 кв. м.

Також на сесійному засіданні депутат Ігор Поліщук наголосив, що Луцька міська влада не вирішувала житлові питання пільгових категорій лучан впродовж 2010-2017 років та підрахував, що за цей час квартири могли б отримати близько тисячі сімей, які стоять на пільговій черзі.

Нагадаємо, торік у Луцьку учасники АТО та сім’ї загиблих воїнів отримали 34 квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Питання Показати IP 28 Лютого 2018 20:01
Скільки в загальному є сімей в цій черзі? Можливо хтось знає де найти дану інформацію, підкажіть будь-ласка. Наперед дякую.
NEMESIS DIVINA Показати IP 1 Березня 2018 17:00
оцей Данильчук і ко-це повні фуйки ,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus