USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцьку передали на баланс чотири квартири

27 Лютого 2019 15:37
До комунальної власності територіальної громади обласного центру Волині ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» передав однокімнатну квартиру загальною площею 40,8 кв.м. Також у комунальну власність передали ще три квартири на проспекті Волі.

Про це йшлося 27 лютого під час засідання 53-ї сесії міської ради.

Так, у відповідності до меморандуму про співробітництво між ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат», ГО «Спілка воїнів АТО Волині», ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія», Волинською обласною організацією Української спілки ветеранів Афганістану та на підставі рішення Наглядової Ради ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» з урахуванням звернення громадської спілки «Спілка воїнів АТО Волині» звернувся генеральний директор ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Вайман Р.О. про прийняття у комунальну власність вказаної квартири.

Зокрема, у комунальну власність передають однокімнатну квартиру загальною площею 40,8 кв.м (житлова площа 16,2 кв.м), яка знаходиться в житловому будинку на вулиці Конякіна.

Окрім того, у комунальну власність передали три квартири на проспекті Волі, 44а.

«Те, що ми отримуємо три квартири до комунальної власності, є доказом роботи нашої команди. Раніше ці квартири ішли чиновникам, а тепер їх отримують звичайні люди, зокрема воїни-афганці та люди з інвалідністю. Тому це найкраща відповідь закидам депутатів, які не можуть пережити, що квартири отримують не чиновники, а звичайні люди», – зазначив депутат, радник міського голови Ігор Поліщук.

Отож, депутати дали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Луцька квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus