USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьку мерію ремонтують, бо там «просто жах». ФОТО

14 Червня 2011 11:16
До Дня Незалежності остаточно відреставрують фасад Луцької міської ради, обіцяє міський голова Луцька Микола Романюк.

Мер стверджує: приміщення повинне прикрашати місто, а не відлякувати людей. Тому до Дня Незалежності установа матиме новий вигляд, повідомив мер телеканалу «Аверс».

Реставрувати фасад планували ще з минулого року. Та зовнішня сторона будівлі – не єдина проблема. Також потрібно замінювати східці, та й в середині не все ідеально, розповідає Романюк.

Проте на усі ці потреби грошей поки що немає. Нині вдалось виділити гроші лише на фасад.

«Коли ми формували бюджет на цей рік, були передбачені кошти на ремонт фасаду. І зараз, влітку, ці роботи почали виконувати, тому що зимою не можна було», – пояснює луцький мер.

На ремонт фасаду в міському бюджеті передбачили 300 тисяч гривень, розповідає Романюк.

Скільки триватимуть роботи мер достеменно не знає. Проте запевняє: до Дня Незалежності точно все буде готово.

На черзі до ремонту готують сходову клітку. Її, каже міський голова, пора би взагалі замінити. Однак за браком коштів цю ідею поки відкладають на майбутнє. Поки що доведеться обійтись легким ремонтом.

«Немає грошей поки що. Може, будемо багатші, то зробимо і сходи гарні. Тому що міська рада – це ж лице міста, і тут треба, щоб приємний вигляд був і зовнішній, і внутрішній. А те, що сьогодні робиться, то, вибачте, це просто жах», – висловився Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
справедливий Показати IP 14 Червня 2011 16:45
особливо "подобається "колір фасаду будівлі міської ради : відповідає інтелекту працівників,які там перебуваютьі керують містом.
Чайка до справедливий Показати IP 14 Червня 2011 16:53
Чи вже вам колір не догодив? Як на мене, гарно, свіжо, акуратно (то ж не рожевою, блакитною чи зеленою повинна бути міська рада)
Я до справедливий Показати IP 15 Червня 2011 08:43
Дійсно колр цілком відповідає інтелекту сидячих там труженіків. Будинки з такими інтелектуалами клись тільки в жовтий колір красили, щоб було видно здалеку.
Лучанин Показати IP 15 Червня 2011 08:40
Відлякує людей не вигляд будівлі а робота зажерливих чиновників з міської ради. Сидять в затишних кабінетах та каву п"ють.
НИГЕР,КАК ВСЕ Показати IP 16 Червня 2011 00:16
у нас больше нет проблемных школ,к примеру № 2,но нужно,чтоб нашим "слугам" было комфортно ) интересная тема прозвучала,что имеющие рекламу на движущем транспорте,должны будут платить городу налог ( они деньги уже посчитали и наверное разделили) как Вы относитесь к этому ? неужели у наших правителей больше мозгов не хватает на поиск денег для города ??? может предложить еще и с визиток,флаеров итд,брать налог - то же выход !!!
Платник податків Показати IP 16 Червня 2011 09:37
Дармоїди за наші гроші роблять в себе гарно, а для міста щось доброго зробили?
Я Показати IP 16 Червня 2011 22:04
Молодець Миколо Ярославовичу, потихеньку все зробите, і не слухайте нікого. Вірю, що ви для міста стараетесь щось зробити.
спец Показати IP 19 Червня 2011 12:01
можна було і утеплити, дорожче всьго на 10-15% а так в принципі нормально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus