USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку пенсіонерку не влаштовує робота волинських ЗМІ

5 Листопада 2008 13:44

Лучанка Надія Гнатюк прийшла до заступника голови Волинської ОДА поскаржитися на одне друковане періодичне видання Волині. Про це 5 листопада інформує репортер «Волинських Новин».

В одній із редакцій їй одразу відмовили зробити це безоплатно, а давати гроші не погодилася пенсіонерка. Тому й звернулся до іншого.
Як розповіла жінка, працівник видання пообіцяв їй безкоштовно надрукувати на сторінках газети подяку лікарям Дитячої обласної лікарні, де Надії Гнатюк зробили операцію на очі.
Вона особисто привезла текст подяки до редакції й отримала обіцянку, що наступного номера її обов’язково опублікують. Однак, як розповіла скаржниця, подяка вийшла через місяць і «двома словами». Жінка зателефонувала до редакції, щоб все з’ясувати, а натомість, за її словами, отримала грубощі.
«Чоловік сказав, що така інформація коштуватиме 300 гривень. А мені соромно дивитися в очі лікарям», – бідкалася пані Гнатюк. Святослав Кравчук  пообіцяв, що подяку обов’язково надрукують у ЗМІ.
Також Надія Гнатюк розповіла, що уже тривалий час відділення комерційного банку на вулиці Дружби народів,3 не перераховує їй пенсії, розповідаючи, за словами жінки, на технічні негаразди. Пан Кравчук порадив їй поміняти банк, через який вона вчасно братиме пенсію, або отримувати її через поштові відділення міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
злидень Показати IP 5 Листопада 2008 13:47
А іншопланетяни її не турбують? Чи може голоса якісь...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus