USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Луцькводоканал» розробляє проект для знезараження стоків

1 Лютого 2019 15:49
Підприємство «Луцькводоканал» працює над розробкою проектів щодо модернізації трьох каналізаційно-насосних станцій у Луцьку, що дозволить здійснювати знезараження стоків та частково усувати шкідливі викиди в повітря.

Про це інформують на сайті міськради.

Для розробки проектів із бюджету Луцька виділено 200 тис грн під час чергового сесійного засідання міської ради, тому фахівці підприємства, не гаючи часу, приступили до оперативної роботи. До Луцька завітали представники проектної групи зі Львова для розробки плану дій і огляду об’єктів, на яких заплановані зміни.

«Плануємо розробку проектів для проведення робіт на трьох каналізаційно-насосних станціях Луцька – другій, четвертій і п’ятій, – повідомив головний інженер КП «Луцькводоканал» Сергій Строк. - Передбачається проведення ряду заходів, що забезпечать знезараження і попереднє очищення стічних вод з метою поліпшення їх якості і попередження викидів неприємних запахів у зонах дії КНС».

Модернізація дренажно-насосної станції на очисних спорудах покращуватиме якість стічних вод, усуватиме шкідливі речовини, які накопичуються в небезпечних концентраціях. Знешкодження і знезараження шкідливих речовин, які скидаються до очисних споруд, знищуватиме небезпечні бактерії та покращить ситуацію на КНС та на очисних спорудах міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus