USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких бійців-добровольців включать до міської програми підтримки мобілізованих

20 Грудня 2016 22:50
Добровольців, зокрема тих, хто воював на сході у складі батальйонів МВС, врахують у комплексній програмі підтримки мобілізованих та демобілізованих.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 грудня.

Депутатам запропонували проект змін до комплексної програми підтримки мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців ЗСУ, які брали участь в АТО на Сході України, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які проживають в Луцьку та на території Прилуцької сільради Ківерцівського району на 2017 рік.

До програми планують внести категорію бійців-добровольців. Як розповів заступник міського голови Сергій Григоренко, у процесі роботи над цим проектом з’ясували, що програма охоплює лише бійців ЗСУ, а дехто з лучан починав воювати як доброволець, а згодом легалізувався у складі МВС. Отже, дію програми вирішили поширити на усіх добровольців. Як зауважив голова комісії Павло Данильчук, у місті налічується небагато таких людей – до 50 осіб.

Так, добровольці, які не мали статусу учасників АТО (переважно бійці ДУКу та батальйону ОУН), отримають легалізацію через комісію у міськраді. Добровольців, які легалізувалися у складі батальйонів, що підпорядковані МВС, теж включать до програми, яка раніше поширювалася лише на військовослужбовців ЗСУ.

Члени комісії пропонували підтримати проект змін до програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
замполіт Кобилинськи Показати IP 21 Грудня 2016 10:34
Прийдіть до мене оформити квартири

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus