USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк допомагатиме бійцям з Прилуцького

16 Листопада 2016 09:43
Підписання договору про співпрацю міста Луцька з Прилуцькою сільрадою спонукало до зміни комплексної програми підтримки мобілізованих бійців.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 16 листопада.

Так, директор департаменту соцполітики Луцької міської ради Тетяна Книш повідомила, що на розгляд виконкому та згодом сесії виноситься Програма підтримки мобілізованих, демобілізованих та призваних на службу за контрактом військовослужбовців ЗСУ.

Власне ця програма – продовження подібного документу, який був прийнятий міською радою ще у 2014 році і яка на той момент була більш орієнтована на мобілізованих волинян.

Зі слів Тетяни Книш, на сьогодні більшу потребу в підтримці мають демобілізовані бійці, тому їх включили до Програми. Крім того, комплексна програма передбачатиме допомогу тим, хто є учасниками бойових дій – демобілізованим, які мешкають не лише в Луцьку, а й Прилуцької сільради. Цей пункт, очевидно був включений після підписання договору про співпрацю між цими населеними пунктами.

В програмі передбачають видання інформаційних довідників (20 тисяч гривень), виплату одноразової грошової допомоги на вирішення соціально-побутових проблем (900 тисяч), пільги житлово-комунальних послуг (700 тисяч гривень), навчання водіїв, категорій В, С, D (200 тисяч), безкоштовне медичне обстеження та лікування мобілізованих, членів їх сімей та сімей загиблих, зубопротезування (крім дорогоцінних матеріалів), безкоштовне харчування дітей мобілізованих та призваних за контрактом, які перебувають в зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Філюк Показати IP 16 Листопада 2016 14:07
А з Боголюб не треба чи з Забороля чи Жабки чи Небожки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus