USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких дітей готують до екстремальних умов

9 Жовтня 2014 12:07
Під час виникнення пожежі чи будь-якої надзвичайної ситуації – луцькі дітлахи повинні вміти орієнтуватися у ситуації.

З цією метою, волинські вогнеборці, у рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності, спільно із працівниками освіти та бійцями частини спеціальної пожежної техніки Луцька організували заняття «У гостях в Служби Порятунку «101», - повідомили у прес-службі волинських вогнеборців.

Фахівці ДСНС роз’яснили юним лучанами постулати безпечної поведінки, розповіли про роботу пожежно-рятувальних підрозділів, продемонстрували тактико-технічні характеристики пожежного автомобіля, дозволили приміряти бойове спорядження рятувальника: діелектричні чоботи та рукавиці, що є захистом від ураження електричним струмом, показали як за допомогою пневмоподушки можна з легкістю підняти будь-яку вагу, чи то пожежний автомобіль, чи то залізобетонну плиту, що дає змогу врятувати постраждалого і надати необхідну першу медичну допомогу.

Та найцікавіше чекало малят попереду. Вогнеборці влаштували для дітей веселу вікторину «Хто швидше загасить вогонь», де кожен охочий мав можливість подати воду з пожежного ствола разом із справжніми рятувальниками, що викликало шквал емоцій у дітвори.

До речі, під час заходу не лише діти усміхалися працівникам Служби Порятунку – після завершення вправ з гасіння пожежі всім усміхнулася веселка.

Подібні уроки безпеки працівники Управління ДСНС України у Волинській області проводять у всіх навчальних закладах області, адже навчити підростаюче покоління як не розгубитись в екстремальних умовах є дієвим методом запобігти біді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2014 12:19
рибчикі, які вони всі класні.
Дончанин Показати IP 9 Жовтня 2014 12:48
А не лучше ли было бы заботиться о детях, изменив эту картинку http://cs623417.vk.me/v623417435/39ac/arpZNHcy0mA.jpg
Анонім до Дончанин Показати IP 9 Жовтня 2014 12:49
На картинке приведен обновленный рейтинг европейских зарплат в евро, Украина всех победила.
Дітям УКРАЇНИ до Дончанин Показати IP 9 Жовтня 2014 12:57
Боже Отче, Глянь на діти, На прекрасні твої квіти. Світи сонцем і зірками Над малими діточками. Дай нам сили і охоти До науки і роботи, Щоб росли ми здоровенькі На потіху батька й неньки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus