USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Поліція назвала луцьких комунальників винними у ДТП

9 Лютого 2016 12:58
Незадовільне утримання вулиці стало причиною дорожньо-транспортної пригоди у Луцьку на вулиці Мамсурова 3 лютого.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написала Патрульна поліція Луцька.

Так, водій автомобіля Форд заїхав у вибоїну, пробив два колеса (переднє і заднє), через що машина вискочила на зустрічну смугу і скоїла зіткнення з іншим автомобілем, що рухався по зустрічній смузі, - йдеться у повідомленні патрульних.

На місце прибули патрульні, оформили ДТП та склали адміністративний протокол на департамент житлово-комунального господарства за незадовільне утримання вулиці Мамсурова за статтею 140 КУпАП (порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт).

Матеріали справи розглядатиме Луцький міськрайонний суд, який і прийме рішення щодо притягнення до відповідальності посадовців.

Варто зазначити, що напередодні ДТП Управління патрульної поліції видало департаменту ЖКГ вимогу щодо усунення недоліків на вулиці Мамсурова саме в тому місці, де вона трапилась. Цей недолік усунули одразу ж після ДТП – 5 лютого.
Загалом, за період з 1 січня по 8 лютого сектор з безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції видав 48 вимог департаменту ЖКГ щодо усунення виявлених недоліків в утриманні вулично-шляхової мережі (ямковість, освітлення, робота світлофорних об’єктів та інше).

За невиконання вимог склали два адмінпротоколи на працівників департаменту ЖКГ за статтями 188-28 КУпАП (невиконання законних вимог (приписів) щодо усунення порушень правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ТОлік Показати IP 9 Лютого 2016 13:33
ну а хто винен? звичайно що вони. Маршрутки теж ганяють по місту.
Юрій Показати IP 9 Лютого 2016 14:27
Власниками доріг є Міська рада, а не комунальники.
читач Показати IP 9 Лютого 2016 15:02
біля Рованецького моста(зїзжаючи з нього) теж зробилася вже яма, як їхати з Дубнівської на Рованці...і теж поки не трапиться ДТП то ніхто ремонтувати не буде....
ну що за бред Показати IP 9 Лютого 2016 15:38
Особа не винна до того часу, поки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому законодавством, і встановлено вироком суду, який набрав законної сили. Поліція постійно порушує КОНСТИТУЦІЮ!!! прокуратура - реагуйте......!! до чого такі статті. Давайте напишемо, що вбивці "героїв майдану" є незаконне формування ПС!, а що... одна баба сказала!
Да ну до ну що за бред Показати IP 9 Лютого 2016 18:33
Якщо ти будеш бачити що мужик вбив твоїх рідних, то ти йому спочатку кави принесеш, а потім вже після суду клясти будеш, якщо ще доказів вистачть, як завжди?
Читач Показати IP 10 Лютого 2016 12:05
Що за гармидер у коментарях? Причиною ДТП став незадовільний стан дороги. Поліція встановила факт. Як експерти. Винувата та організація, яка згідно угоди слідкувати за станом дорожнього полотна. Постраждалі автомобілісти, які через цей недолік потрапили у халепу. Розмір збитків і їх відшкодування встановить суд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus