USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьких школярів навчали, як стати майстрами пера

26 Березня 2017 23:24
Надзвичайно цікавою, теплою і душевною видалася зустріч із відомою письменницею, волинянкою, володаркою премії «Коронація слова – 2013» в номінації «Прозові твори для дітей» Орестою Осійчук та більш знаною як Оршуля Фариняк, яка відбулась у центральній бібліотеці для дітей із нагоди відкриття Тижня дитячого читання.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

До зали бібліотеки завітали школярі загальноосвітньої школи села Жидичин. Багато учнів мали можливість познайомитися з творами Орести «АЙХО або Подорож до початку» та «АЙХО або Полювання на шпигуна», взявши їх попередньо у бібліотеці.

Школярі мали чудову нагоду отримати ексклюзивну пораду, як можна стати письменником, про те, як і коли писалися книги, звідки вона віднайшла імена головних героів та події в цих двох книгах. А головне: дуже просили написати продовження.

Велась розмова і про те, що читають сьогоднішні діти, які теми для них найбільш цікаві.

Учні мали можливість обирати малюнки до майбутніх книг, які їм представила автор і вносили деякі корективи у сюжетні лінії, щодо основних героїв.

А по завершенню зустрічі - весняний букет вербових котиків для Орести від дітей та книги від письменниці

А ще, як запевняють, зустріч буде мати своє продовження у майбутньому з появою нової книги Оршулі Фариняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Березня 2017 20:37
Ця наша зустріч була дуже теплою та приємною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus