USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьких слідчого і прокурора переслідував розлючений натовп

17 Грудня 2013 10:32
У Луцьку прокурор і слідчий втікали від людей після суду над майданівкою Майєю Москвич, інформує IA ZIK.


Нагадаємо, що Луцький міськрайонний суд відмовився обрати для активістки Євромайдану Майї Москвич запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Щоправда, дівчині однаково доведеться проходити два місяці з електронним браслетом.



Тим часом адвокат Сергій Величко вказав, що слідство нічим не обґрунтувало потребу обрання такої суворої міри запобіжного заходу. Адже, з його слів, всі їхні закиди наразі є припущеннями.

Після годинних роздумів у нарадчій кімнаті суддя Віталій Ковтуненко виносить ухвалу за принципом «і вашим, і нашим». Він відмовив в основному клопотанні – обранні запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, обмежившись особистим зобов’язанням. Але така міра позбавляє захист права оскаржувати цю ухвалу.

Прокурор Приймачок не зміг стримати посмішки, коли почув про цей захід. Окрім того, активістці заборонили відвідувати євромітинг на Театральному майдані та покидати межі Волині.

Однак на виході із приміщення суду прокурору та слідчому довелося квапливо ретируватися від розлюченого натовпу. На охорону стражів закону стали близько двох десятків міліціонерів на чолі із керівництвом Луцького міськвідділу та УМВС Волині. Обурені люди, вигукуючи «Ганьба» супроводжували Приймачка та Маркевича до позашляховика, в якому ті спробували поїхати.

Але не вдалося: люди, взявшись за руки, стали перед автомобілем і скандували «Покидьки». При цьому громадян знімали на відеокамеру щонайменше двоє молодиків у цивільному, які не мають жодного стосунку до ЗМІ.

Вгамувати людей вдалося лише через кількадесят хвилин. Тільки тоді слідчий і прокурор змогли чкурнути геть на автомобілі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Александр Показати IP 17 Грудня 2013 10:36
Майя, а ты возьми и наплюй на решение суда! И порви теперь на площади портреты следователя, прокурора, ну и Климчука с Азаровым, разумеется! Но надо до конца - сжечь! Или съесть!
Айя до Александр Показати IP 17 Грудня 2013 11:53
Якщо такий мудрий та голодний то візьми і з"їж все, що перелічив у своєму повідомлення. І наплюй на все - можеш так робити тричі щодня: на сніданок, обід та вечерю. А захочеться ще - друкуй на кольоровому принтері і хавай, хавай....
Александр до Айя Показати IP 17 Грудня 2013 12:12
Умничка! Сытый голодному не товарищ!(( И у меня нет цветного принтера: богатый бедному тоже не товарищ(( А из опыта, Айя, черно-белые фото не пойдут?
Айя до Александр Показати IP 17 Грудня 2013 12:28
Якщо є чорно-білий принтер, то роздрукуй і, звичайно, ж не їж, а ... цілуй, цілуй ці фото...
Александр до Айя Показати IP 17 Грудня 2013 12:35
Айя, ну ты такая фантазерка...))) А что тебя еще заводит?
Вас Показати IP 17 Грудня 2013 11:51
Фото "героїв" (слідчого,прокурора)хай всі бачуть
Всезнайко Показати IP 17 Грудня 2013 13:15
Тепер у прокурора і судді роботи побільшає після аналізу відеознімків...
Танюха Показати IP 17 Грудня 2013 15:34
І помітьте за вашими "гурманними" порадами ніхто навіть не прокоментував ....., що "На охорону стражів закону стали ......! на чолі із керівництвом Луцького міськвідділу та УМВС Волині." уявіть у таких високопосадовців ця справа на порядку денному виявилась найважливішою!!!!
Я Показати IP 17 Грудня 2013 22:05
Премєр-міністр ганьбить, знущається з української мови.Може йому такого браслетика?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus