USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перед судом у справі аварії на Дубнівській слідчий, прокурор і адвокат «вийшли на каву»

10 Грудня 2016 12:29
Перед засіданням суду, який має обрати міру запобіжного заходу винуватцю моторошної ДТП на Дубнівській Володимиру Мігасу, активісти зафіксували дивний факт.

Про це повідомив громадський активіст Сергій Рижков, пише ВолиньPost.

У кафетерії неподалік активісти зафіксували за одним столиком розмову трьох головних учасників засідання: слідчого, прокурора і адвоката. «П’ють каву», - іронічно зазначив Рижков.

На фото зокрема вдалося впізнати представника прокуратури Володимира Бущака.

Адвокат винуватця моторошної ДТП Віктор Жемеля божиться, що «питань по справі не обговорювали».

«Я хотів попити каву, а вони (слідчий і прокурор) до мене приєднались», - заявив він.
Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля "Мерседес" у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному на вулиці Дубнівській. Після того, як збив дитину, він продовжував рух, ще й збив 2 транспортних засоби.

Влад Андрушків, який постраждав у ДТП, досі перебуває у важкому стані і не виходить з коми. Наразі для допомоги хлопцю збирають кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 49
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2016 12:39
Шо той Жемеля пиз.. ть. Так просто вони до нього підсіли про погоду поговорити чи може місця не було!!! Закриють сук.. справу. Все роблять гроші. Але ще є віра в активістів, там ще є нормальні люди і надіюсь вони допоможуть покарати у*ода.
Як складно до Лучанин Показати IP 10 Грудня 2016 13:09
Як складно про щось говорити людям, які нічого не тямлять, а лізуть з своїми коментами. Рішення приймає не слідчий з прокурором, а СУДДЯ !!!!!!
Анонім до Як складно Показати IP 10 Грудня 2016 18:31
суддя просто не світиться у таких перемовинах, але свою частку має
Волиняка до Анонім Показати IP 10 Грудня 2016 23:29
Ви в курсі хто частку судді передасть і коли? Тоді скажіть і нам, ми прийдемо, побачимо, нам теж цікаво))))))))))
Анонім до Волиняка Показати IP 11 Грудня 2016 10:38
адвокат перед оголошенням вироку або ухвали про звільнення з-під варти. хочете побачити коли і де ? встановіть спостереження за адвокатом
Волиняка до Анонім Показати IP 11 Грудня 2016 11:59
Взагалі ця зустріч відбулась перед судовим засіданням по обранню запобіжного заходу для злочинця, вся справа ще попереду, І судячи по вироку, прокурор просив максимум, суддя цей максимум затвердив. Якщо цей бандюк внесе заставу, його випустять з сізо. Ось такі у нас закони на жаль. А за те що редакція ВН тиснула цю замітку у дуже негарному стилі, вона відповідати не буде, хоча повинна була б. Суспільство і так невдоволене діями влади, і переводити стрілки на суддів адвокатів прокурорів як мінімум-грати на руку злочинцям при владі. Ліпше піднімали би питання про едекларації місцевих можновладців, і про роботу тих самих благодійників у лапках... Де вони були раніше, чому зараз не допомагають дітям з вадами та інвалідам? Понти колотять одним словом.....
Настя Показати IP 10 Грудня 2016 12:52
ХТо б сумнівався!!
Історія Показати IP 10 Грудня 2016 13:05
Пішли домовитися про суму.
Місцевий Показати IP 10 Грудня 2016 13:06
По-перше, якщо тандем слідчий-прокурор-адвокат мають намір про щось "домовитись", то для цього є тисяча інших можливостей і без кафе. По-друге, це що, спільне кавування до-після судового процесу апріорі свідчить про те, що щось рєшається? Чи якщо сторона обвинувачення цивілізовано спілкується з стороною захисту, то це вже шкандаль?? І не бачу я проблем, якщо вони говорили і по цій справі: яка різниця, де говорити -в стінах держустанов, чи в кафе під час очікування суду, а ббо після цього?... Оперуйте фактами, а не припущеннями і домислами.
Петя до Місцевий Показати IP 10 Грудня 2016 18:13
Факт-не факт, но подозрения возникают и это хорошо чтоучастникам чаепития сообщили о своих подозрениях. Это "напряжёт" судью, попустит от лихих умыслов прокурора и следователяи как итог : не пустят это дело на самотёк. Водитель-алкаш должен получить "по полной", по заслугам
Місцевий до Петя Показати IP 10 Грудня 2016 19:01
Водія затримали, прокурор просив максимально суворий вид запобіжного заходу на максимальний строк, повідомлено про підозру (!) (і то до публікації даної статті) проведені необхідні і можливі першочергові дії, які там "ліхі умисли" і самотьок?)) А на рахунок судді, то він, може, той нет зовсім і не читав... Народ, треба хоч трохи аналізувати факти, а не клювати всі жовті команти без розбору... Підтримую лише в частині катюзі по заслузі.
Волиняка до Місцевий Показати IP 10 Грудня 2016 19:26
Так для того щоб аналізувати факти треба як мінімум включати моцк))) Так легше жити-прочитав що громадський активіст Рижков побачив і зфотографував змовустоліття і понеслося)))))) А подумати? А навіщо? Рижков думає, а стадо тільки киває в такт головою...
Вітовт до Волиняка Показати IP 10 Грудня 2016 20:11
+ Волинняці! Бізнесмена і великого активіста Рижкова хочу спитати-стаття ж писалась після оголошення вироку суду чи до? Чи під час засідання? Якщо після-то ти б*дло тупе Рижков. Людей організувати на мітинг за комунальні послуги чи свавілля чиновників тебе нема, кишка затонка бо бізнес заберуть, а на таких резонансних справах сумнівним чином бали набирати - ти в перших рядах.... В ато служив? по роках підходиш, по статурі теж.... Чи тільки самообороною займаєшся в переривах між піаром???Від кого самообороняєшся не скажеш людям????
дідо Показати IP 10 Грудня 2016 13:12
Адвокат обіцяє золоті гори і розказує,що зі суддею все порішає, томущо суддя також порушує ПДР.
Правдоруб Показати IP 10 Грудня 2016 13:18
коментар було видалено
Любарт Показати IP 10 Грудня 2016 13:29
Судить адекватний суддя, він прийме справедливе рішення! Що ви всі тут такі хами якісь, ужас! Озлоблені до межі! Спочатку подивіться яке буде рішення по справі, а то нічого не знаєте і вже на перед говорите!!а тоді вже протестуйте чи активуйте щось, активісти блін. Хоча до цього не дійде, бо водій і так получить по заслугам!
дідо до Любарт Показати IP 10 Грудня 2016 13:49
Судить той,що сам порушує ПДР, та у липні відмазав цього алкаша від штрафу за їзду попяну.
До дідо до дідо Показати IP 10 Грудня 2016 14:42
Не смішіть! Ви вже в кожному коментарі тільки і пишете : "суддя з пдр судить пдр". Ви взагалі нормальний порівнювати таке, чоловік якого судять збив людину!! Це вам не просто місце щоб аби щось написати! А в судді яке пдр? Не там припаркувався?? Чи ще щось таке? О Таак, звісно! Тепер він не людина! Всі камні зараз кидають в адвокатів суддів прокурорів! А того чоловіка що збив людину ніхто навіть не трогає! Він же святий! Переоцініть пріоритети! Злодій тут не прокурор суддя, а той кого судять! І ще, небійсь ви проходили по якійсь справі у цього судді, і він виніс справедливе вам рішення! Штраф чи ще щось таке! А тепер ви ображені зриваєтесь, і хочете всім доказати які ж погані в нас судді!
Анонім до До дідо Показати IP 10 Грудня 2016 18:25
а судді у нас дійсно погані. несправедливі та упереджені. та ще й корумповані
орор Показати IP 10 Грудня 2016 13:29
всьо повірте всьо
? Показати IP 10 Грудня 2016 13:36
Це не українці. Бабло на чужому горі молотять.
Всезнайко до ? Показати IP 10 Грудня 2016 16:19
Це самі справжні українці
Волиняка до ? Показати IP 10 Грудня 2016 23:40
В нас таких НЕ українців ціла Верховна Рада, Апарат Президента, Уряд, та вся блатота на місцях. І так категорично про абсолютно незнайомих вам людей говорити просто неввічливо як мінімум. Суддя десь був помічений в незаконних справах? Де,коли? Прокурор намагався вигородити злочинця? Якого, в якій справі?? Панове, тут є фамілії учасників справи, тому маєте факти-викладайте! А так ви ганьбите не суддю прокурора слідчого адвоката, ві себе особисто ганьбите, своєю безкультурністю. Будьте терпимішими, дочекайтесь кінця справи і тоді робіть висновки. А то ведетесь на дешеві трюки дешевих ділків від революції....
Клаус Показати IP 10 Грудня 2016 13:57
коментар було видалено
ВАся Показати IP 10 Грудня 2016 14:02
Да всі нелюди а той хто напився і гнав збив людину -то це ще нормально!!! Ганьба таким законам і владі яка зараз людей за людей немає. Ганьба владі і суддям і законам. Хлопчина в комі а вони ще щось труть. Ясно що винен водій і треба карати таких щоб таких випадків не було і ніякий там адвокат не потрібен. Бо за свої вчинки треба платити!!!!!!!!!!!!
Ющенко Показати IP 10 Грудня 2016 14:31
Любі друзі, це ганьба!!!
Волиняка Показати IP 10 Грудня 2016 16:02
А в мене питання до нашого супер активіста Рижкова-шановний пане Рижков, от скажіть мені убогому, а для чого ви оце виклали в медіа простір? У вас є докази що була якась домовленість? Ви щось почули чи записали на диктофон? Тоді всі матеріали теж викладіть для ознайомлення читачами. А то, в конкретному випадку, ви особисто виглядаете просто як піарщик який заробляє собі бали налюдській біді підставляючи людей які просто роблять свою роботу. І не потрібно розповідати про те, що роботу в кафе не роблять)))) Крім того, щоб обвинувачувати людей які є на фото повинні бути серйозні підстави, а то і на зустрічний позов нарватися можна, від усіх 3х учасників... І перестаньте вже піаритись на людському горі, ліпше пішли би в мерію та облраду та запитали де наші чиновники такі статки надбали неуклінно піклуючись на державних посадах за наше з вами краще життя. Ось таку статтю, думаю, люди б оцінили,
упс до Волиняка Показати IP 10 Грудня 2016 16:16
Оце таки не в брову а в око Справа резонансна і треба бути зовсім ідіотом щоб якісь питання вирішувати отак на очах публіки)))) Тим більше як раніше писалось-вирок виносить суд а не адвокат прокурор і слідчий)))))) Думаю що суддя в такій справі всезробить по Закону, Дуже багато людей простих стежить за ціею справою. От і захотів активіст заробити бали перед начальством, бач теж не спить-гроші відпрацьовує в поті чола))))))))))) Повністю згоден з постером-є докази-в студію, нема-рот закрив нах... і йди працювать а не робити з мухи слона
Анонім до упс Показати IP 10 Грудня 2016 18:30
в УРКАїні закон як дишло - куди повернеш, туди і вийшло
Анонім до Волиняка Показати IP 10 Грудня 2016 18:28
у цивізованій країні сторони зясовують справу в суді, а не за чашкою кави. чи може хтось хоче переконати, що вони випадково зустрілись поговорити про футбол ?
Волиняка до Анонім Показати IP 10 Грудня 2016 18:57
Нікого переконувати я не збираюсь. Просто облити брудом людину просто, відмитися важкувато після цього. Тому і написав,є факти змови чи якогось договору-в студію, і тоді підіймаємо людей, немає фактів-то нема чого обсир..и людей. Більше чим впевнений що мова йшла про справу, але знову ж таки-більше чим впевнений що всі фігуранти на фото прекрасно розуміють наслідки цієї справи, оскільки увагу вона привернуладо себе серйозну. Тому згоден з останнім постером-про роботу цих людей можна буде сказати після оголошення вироку, Крім того, уважно читайте початок статті))))))))))))))))))))))))
Волиняка до Анонім Показати IP 10 Грудня 2016 19:16
Читаємо више пост місцевого про обрання запобіжного заходу і всестає зрозумілим. От і виникає питання до автора статті-для чого розпалювати ненависть в людях? Чи гроші не пахнуть???
Я до Анонім Показати IP 10 Грудня 2016 19:35
А Ви в багатьох цивілізованих країнах були учасником кримінального процесу? Просто аж цікаво стало. Бо як ні, то вже гидко від цих "всезнайок"...
Анонім до Я Показати IP 10 Грудня 2016 22:16
у мене є знайомі юристи, якщо вам це цікаво.
Я до Анонім Показати IP 10 Грудня 2016 23:25
Тоді, напевно, їх у Вас багато, ще й у різних країнах Європ і вони всі давно практикуючі юристи саме у сфері кримінального процесу, раз Ви тепе можете так глобально судити з даного приводу...
Анонім до Я Показати IP 11 Грудня 2016 10:48
такому печерному ведмедю як ви тяжко пояснити елементарні норми проведінки в цивілізованому суспільстві.
Я до Анонім Показати IP 11 Грудня 2016 18:02
Знали б Ви, як мені смішно читати Ваші коментарі)). Ви ж не знаєте, з ким переписуєтесь)...печерний ведмідь))) як у тій дитячій грі, скажу, що дуже холодно))
Вітовт Показати IP 10 Грудня 2016 18:09
Все правильно, прокурор і следак-корупціонери, адвокат -решало, суддя-пока непонятно. А Сірьожа знову в перших рядах борців з крадіями його пірожина. От в депутати не получилось пролізти,( навіть по голові дали і вухо майже відірвали ) не справив враження Сірьожа на аморфну сіру масу. Мабуть тепер таким способом хоче переломити ситуацію на свою користь. Черговий борець з корупцією одразу програє цю війну як тільки прийде до влади. Бо ЛОХ не мамонт, не вимре ніколи.................................
патріот Показати IP 10 Грудня 2016 18:26
Пророчі слова від Жиглова-ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ В ТЮРЬМЕ!!!!! В даному випадку можна доповнити- ЗЛОЧИНЕЦЬ! Даний тип-людиною його назвати не можу, прекрасно розумів наслідки своїх дій, коли сідав за кермо п*яним, так що покарання повинно бути самим суворим незважаючи на те чи будуть мати батьки хлопця до Мігаса претензіє чи ні. Бо безкарність породжує вседозволеність! І тут будуть дуже багато питань до судді в разі прийняття неадекватного рішення, будуть питання до прокурора, в разі нефахового представлення в суді державного обвинувачення, будуть питання до слідчого, в разі непрофесійного розслідування справи. Але, про це можна говорити лише ПІСЛЯ оголошення вироку!!! І тоді задавати питання та проводити якесь незалежне розслідування, і активісти наші повинні бути в перших рядах цого руху. Та все ж перегинати палицю не потрібно, так можна втратити своє лице та довіру читача.
категоричний Показати IP 10 Грудня 2016 19:09
Та шо тут соплі розводити Падлюку в тюрму на 10 років, майно конфіскувати і дітям сиротам віддати, суддю-якшо то той самий шо його літом відмазав-позбавити повноважень перевірити майно і в колгосп(їх багато треба буде робити бо таких падлюк при владі хватає) А то переливаєте з пустого в порожнє Прокурора і следака з адвокатом(читай рєшалом) тоже в колгосп якшо доведуть договорняк.І техніку дати ту шо гние пвд забором якшо ше на мєтал не здали, і план поставити по вироботкє. 3раза план не дав-в расход. нефік бабло людей їсти
як ви набридли казно Показати IP 10 Грудня 2016 20:44
Це саме той випадок , як у нас все "решають". І чекати тут немає що. Бо це не адвокати , а несуни. І всі беруть. Немає страху . Чому беруть? Бо хочуть жити гарно. Змінити можуть їх тільки люди ,які об"єднаються . І почнуть виносити їх з теплих місць силою.
1941—45 Показати IP 10 Грудня 2016 20:46
Та,могли б ще й на перепих зїздити,явно не про єлку думають
Дзідзьо Показати IP 10 Грудня 2016 21:22
А шо то за чувіха з тим алкашем була? Попутчиця як в Шиби?
СТАРТЕР Показати IP 10 Грудня 2016 23:35
ТАК хай "активiсти" якi хочуть побороти корупцiю-решал,напишуть колективну заяву на ген, прокурора,АВАКОВА,ПОРОШЕНКА,ПАРУБIЯ ВИ на МАЙДАНI ОБИРАЛИ,
Вітовт до СТАРТЕР Показати IP 11 Грудня 2016 00:32
Та схаменітся шановний, Ви про що???? А як же кормушка????? Чи ви думаєте шо ці горе активісти від щирого серця займаються благодійністю?????? То мабуть я вас розчарую-все оплачується.... І сидять такі борови як Сергій Рижков по кабінетах а не стоять наблок постах.... Бо на сході воювати то не їх справа, у них значно поважніша місія, людей захищати!!!!! Яких людей та від кого-то мабуть тільки вони самі знають... А як кажуть в народі-понти катати то не мішки носити.... Щось жодного депутата міської ради в ато ніхто не бачив. хіба що туристами приїздили, на деньок, щоб потім гордо заявити-на сході був..... І той же пан Рижков також мітить на хлібне депутатське місце, і так йому туди хочеться що аж фотоапарата з рук не випускає)))))) Повірте, знаю що кажу. знаю цю г**ду особисто........
Кет Показати IP 11 Грудня 2016 07:54
Звичайно що треба дочекатись рішення суду проте , кожен лучанин настроєний агресивно і якщо борони Боже буде ухвалене за "м'яке " рішення , якщо ця істота відбудеться грошима ..то моя особиста думка , що будуть мітинги людей вкрай до голодування !!! Доки винний не понесе покарання! Це по перше ! По друге , яка застава? Люди ви здуріли ? Хлопчина в впав в кому , а керманича відпускають під заставу !!! Ганьба!
Бандеровец Показати IP 11 Грудня 2016 14:58
За что стоял майдан !! Корупция на высшкм уровне .У нас каждый второй начальник продажная тварь.$делают своё дела сидеть он врядли будет ,может по бумажкам и сядет для нас сделают интересное шоу что типа посадили ,а сам выйдет ...пацану здоровья...
Активіст Показати IP 11 Грудня 2016 18:58
Рижков? Це той хворий на голову активіст?
Вітовт до Активіст Показати IP 11 Грудня 2016 22:51
Та я б не назвав його хворим на голову))))) Скоріше хитро зробленим)))) Це людина з категорії - на чужому горбу в рай. Досить просто подивитися його коментарі і фото у Фейсбук. Особливо вражає цинізмом фото з труною. Чим гордишся при**рок? Бабло пороха і ко відпрацьовуеш? Якщо ти думаєш що всі наївні та ід*оти, спішу тебе розчарувати-думаючі люди прекрасно розуміють що народні контролі, самооборони і т д, тобто організації які позиціонуються як громадські насправді під жорстким контролем влади. Тому проти можновладців, які реально потребують розслідувань своєї діяльності-жодних кроків ніхто з цих *діячив від народу* навіть не муркне, бо одразу по зубам отримають...... Не треба бути Лобачевським щоб 2+2 скласти до купи))))))) досить подивитися на результати їх роботи, де потрібно розхитати ситуацію-там вони одразу і з*являються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus