USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких студентів закликають не йти на заняття. ФОТО

24 Листопада 2013 16:33
Оголосити страйк закликають луцьких студентів активісти Євромайдану.

Під час мітингу на підтримку євроінтеграції, що відбувся 24 листопада на Театральному майдані у Луцьку, до учасників мітингу звернулися активісти наметового містечка.











Як розповіла одна з учасниць Євромайдану Майя Москвич, перший намет на луцькому Євромайдані встановили 22 листопада, не очікуючи закликів від політичних сил.

«Ми перші вийшли на вулицю і сказали, що ми починаємо безстрокову акцію. У першу ніч нас було вісім чоловік у чотирьох наметах, в цю ніч ночували 20-30 людей у приблизно 20 наметах. Це означає, що ми зробили правильний початок. Нас ніхто не закликав, але зараз ми вийшли на цю сцену для того, щоб закликати всіх вас. Це не політика, ми закликаємо вас до конкретики».




Вона наголосила, що Євромайдан – це не акція, а новий Майдан. Зголошуватися закликають усю луцьку молодь, адже завтра робитимуть звернення до студентів про страйки. У Львові студенти вже оголосили про страйк та не йтимуть на пари, натомість вирушать у Київ.

З її слів, щодня на Євромайдані організовуватимуть програму. Так, завтра відбудеться «штурм» Луцької міської ради, щодня о 19.00 відбуватимуться вуличні університети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Алексей Показати IP 24 Листопада 2013 18:05
Большинство из них и так не ходят на пары , зато тянут из родителей последние соки.
Далекоглядний Показати IP 24 Листопада 2013 18:12
Не прийдуть на пари, ше й полетять з вишу.
валерій Показати IP 24 Листопада 2013 18:55
Молодь не будь байдужою, не знаєте совкового минулого? Сходіть до старої Луцької тюрми, там віблиск зловісного мутного минулого..Там робота братів москалів, там душі чотирьох тисячі ваших дідів і бабць закликають вас не спостерігати мовчки
в Показати IP 24 Листопада 2013 19:30
Алексей напевно нащадок енксведистів що так говорить.то що йому йти до тюрми
Алексей до в Показати IP 25 Листопада 2013 17:32
Ты прав , мой прадед бригадный комиссар второго ранга НКВД.А ваше *** стадо так когда то испугало это ведомство , что вы до сих пор ус** при его упоминании.
Лучанка Показати IP 24 Листопада 2013 19:41
Давайте ще дітей не в школу відправлятимемо, а на Майдан мітингувати!!! Як це було в 2004 під час Помаранчевої революції
Нормальний до Лучанка Показати IP 24 Листопада 2013 21:20
Так, навіщо ті пари, в євросоюзі чекають неучів з розпростертими обіймами... А ця Москвич - це напевно донька аферюги Москвича Дмитра Кузьмовича?
знаючий до Нормальний Показати IP 25 Листопада 2013 00:44
у неї немає батька. дівчина і живе своїми власними силами, характером, життєвою позицією.
За ЄС ! Показати IP 24 Листопада 2013 19:44
Пора міняти ситуацію в країні...Або зараз - аюо ніколи..Люди, задумайтесь, чи треба вам хнову совок і безправ"я...
Не будь байдужим , не будь хатоскрайником. Показати IP 24 Листопада 2013 19:45
Якби було тяжко, але потрібно знову йти на Майдан і добиватися волі і свободи для себе і своїх дітей !
Сергій Осійчук до Не будь байдужим , не будь хатоскрайником. Показати IP 24 Листопада 2013 20:00
погоджуюсь. і нам треба навчитись правильно голосувати, щоб такі політики як Янукович не приходили до влади. а також брати досвід нпр. зі США, де якщо голова партії програє президентські або парламентські вибори змінюється керівник партії. а то у нас одні і ті самі обличчя, вже і їхні родичі підтягуються.
555 Показати IP 24 Листопада 2013 21:04
Тут все просто..Євромайдан - або чемодан. Або буде угода підписана і будуть перспективи нормального життя - або можна забути про таку країну як Україна. Це буде колонія расейской імперії з усіма витікаючими ... Молодь, студенти - зараз майбутнє ваше в ваших руках! Не полінуйтеся подбати про своє майбутнє!
Не@DeкVaT Показати IP 24 Листопада 2013 22:08
Молодці дітки!!! Правильно-забийте на пари!!! Закіньте те навчання взагалі, чого там. Краще вийдіть на мітинг, побийтеся з беркутівцями і в результаті влада зробить те, що планувала зробити з самого початку. !ТАК! тримати
вчитель Показати IP 24 Листопада 2013 22:30
Мітинг біля міськради о 16.00 так що пар не треба буде пропускати. Хоча порівнювати з пропущеними парами своє майбутнє, майбутнє свого народу це неправильно. В ЄВРОСОЮЗІ дипломований спеціаліст матиме більше шансів отримати роботу і достойну зарплату. Пенсіонер матиме пенсію яка забезпечить йому гідне життя а не жалюгідні копійки як зараз
Корінний лучанин до вчитель Показати IP 24 Листопада 2013 22:58
Ну такі блага будуть не скоро!! Це в майбутньому! До цього треба йти -ОДНОЗНАЧНО! Не всілюди усвідомлюють в якому лайні знаходяться! Вірять страшилкам, черговій брехніпартіїрегіонів,Азарову,Януковичу,який обіцяв почути кожного.
Читач Показати IP 24 Листопада 2013 23:34
А ЦУМ галімо вигляда. Колишній був краший.
Я Показати IP 25 Листопада 2013 12:55
Мій вибір - чемодан. Ну н***іг цей абсурдостан.
грустный до Я Показати IP 25 Листопада 2013 13:39
думайте своей головой. ваш пропуск пар только вам навредит
Ілько Показати IP 25 Листопада 2013 14:10
азіров гон...н, збунтував весь люд, тепер його тільки в шию і гнати, маразматик старий і продажний
лучанка Показати IP 25 Листопада 2013 17:07
у 1991 році саме студенти змінили Україну, вивели її зі складу Союзу. У молоді має бути позиція. А кому потрібна млява, бездіяльна, безініціативна молодь? вони ж - наше завтра?
грустный Показати IP 25 Листопада 2013 18:06
Якби разом зі студентами стояли і вийшли на майдани куратори, декани, роктори і проректори. то Україну можна було б змінити. А так... Зніміть "рожеві окуляри" і гляньте тверезо на події. Другого майдану не буде!!! А нашим дітям потрібні знання і стипендії. А ті, що роздають листівки біля дверей...багато з них мають матеріальну і кар"єрно-"блатово"-моральну зацікавленість.
Макар до грустный Показати IP 26 Листопада 2013 10:19
Якщо послухають вас "прємудрих пєскарєй" й в такий важливий для країни момент будуть сидіти на парах в черзі за "дипломами й стипендіями",то скоро вони їм мало знадобляться,бо прийдеться піти послужити в армію за Отєчество,десь на Кавказі,а як приїде ваш студент додому в "цинку".тоді й згадаєте свою позицію хахляцьку.
123 Показати IP 25 Листопада 2013 22:32
Все правильно, навіщо цим студентам вчитися. Майбутнім єуропейським дупомоям освіта ні до чого,
:-) Показати IP 26 Листопада 2013 00:25
Студенти - завжди найактивніша частка суспільства... у всі часи і в усіх націях... Якщо студети підуть на МАЙДАНИ, то за ними підуть і дорослі...
Сергій Груда Показати IP 26 Листопада 2013 10:59
Доброго дня, шановне товариство! Я, як науковець, хочу сказати наступне. Соціальні процеси настільки складні, що завжди в них присутні дві сторони медалі. А якщо ще й не чиста рука, то навіть із Голодомору чи Холокосту витягне купу переваг і позитивних наслідків. Тому однозначності ніколи не досягти в соціумі. Вам (нам )вибирати, дороге паньство, чи хочемо ми дальше бачити в центрі монарха і його власні інтереси чи хочемо ми бачити в центрі людину і діяльність держави на благо людині. Адже депутат – це слуга народу. Хіба у нас так? Радше навпаки. Шановні земляки, знову ж таки, з точки зору науковця. Метод математичної індукції говорить про те, якщо якесь явище виконується для (k=1, 2, 3, .......N), тобто виконується послідовно декілька разів, то роблять висновок, що це виконується взагалі (ґлобально). Згадайте, будь ласка, коли більший наш брат (зокрема, його влада, не так сам брат) були з нами на рівних, визнавали нас як націю , визнавали нашу мову і т.д. То який висновок з цього? Вибір за Вами. Мабуть, варто змінити свою траєкторію, спробувати ХОЧА БИ. Жити за попередніми переконаннями вже відомо до чого прийдемо, виходячи із столітніх спостережень.
Сергій Груда Показати IP 29 Листопада 2013 21:22
Вітаю, дороге товариство! Ну що ж, друзі, Євромайдан відбувся. Надія на євроінтеграцію наразі нікуди не пропала. Повірте, якщо ЄС це той вибір, який дійсно потрібен Україні, то Бог приведе її до цього, ми будемо в євроспільноті. Що ж дальше? А дальше потрібно проявити таку ж активність, яку ми проявили на майдані. Тільки в цьому випадку активність – на вдосконалення себе. Зараз це чи не єдине, що ми можемо зробити для країни. Жити по закону Божому, розвиватися, навчатися, вивчати рідну українську мову та іноземні мови, працювати на совість, дотримуватися правил етики, високої моралі. Одним словом ставати інтеліґентними людьми. «Один в полі не воїн». Та коли ми всі з кожним днем будемо вдосконалюватися, працювати над собою ми збудуємо в першу чергу інтеліґентну українську спільноту. Тоді нас поцінують, заповажають у світі. Я сам православний, та це мені не заважає захоплюватися писаннями Івана Павла ІІ, де говориться, що лише на любові можна збудувати міцну родину, спільноту, державу. Лише любов’ю можна переконати, інакше народимо нове зло. З повагою, Сергій Груда.
Сергій Груда Показати IP 30 Листопада 2013 11:26
Мушу комусь вилити свої почуття. Болить мене душа за події в Україні. Болить душа, коли мені близькі люди говорять, що Україна не може бути господарем на своїй землі, вона мусить бути під «більшим братом». Хіба в нас мало гідних і розумних людей? Чому нема одностайності? Лише зараз виходять на поверхню ті кровопролитні діяння над українським народом в ХХ ст., ті винищення, заселення чужинцями. Важко.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus