USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучан закликають пікетувати міськраду. ФОТО

24 Листопада 2013 15:10
Прийти під стіни міської ради під час позачергової сесії закликали мешканців міста під час мітингу на підтримку євроінтеграції.

Під час мітингу, що відбувся 24 листопада на Театральному майдані у Луцьку, присутніх закликали прийти під стіни Луцької міської ради о 16.00 25 листопада, коли відбуватиметься позачергова сесія. Під час сесії планують ухвалити звернення до центральних органів влади з вимогою підписати Угоду про Асоціацію України та Європейського Союзу.
ЧИТАТИ ЩЕ: ТИСЯЧІ ЛУЧАН ПІДПИСАЛИСЯ ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ. ФОТО





«Я запрошую всіх прийти під стіни міської ради та відстояти наш вибір. Ми зобов’язані прийняти звернення до центральних органів влади, до Президента Януковича, до уряду Азарова з вимогою підписати Угоду про Асоціацію з ЄС. В іншому випадку, це не наші депутати, це не наш міський голова, це не наша влада. Шановні друзі, не будьмо байдужими, я переконаний, що поки що все в наших руках, тож давайте будемо відстоювати наші права, захищати свій європейський вибір», - звернувся до учасників мітингу депутат Луцької міської ради Андрій Козюра.






Пікетувати міську раду під час прийняття важливого рішення закликали лучан і активісти луцького Євромайдану.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
для лучан Показати IP 24 Листопада 2013 15:26
Так ми всі завтра на роботах, студенти,безробітні,держ. службовці-це можуть зробити,вчителі,лікарі,які вихідні, або продавці,або адміністратори,Всі хто вихідні,безробітні або просто мають змогу-прийдіть,давайте здлоємо режим!Ще раз, ще 100 раз якщо треба буде! Ніколи не треба складати руки, чим ми гірші Львова? Ви погляньте на них!!Де КОЦАН????ДЕ НАШ "ДОБЛЕСНИЙ ХАБАРНИК?????""" ХАЙ МІЖН.ВІДНОСИНИ ОДУМАЮТЬСЯ, ПОЛІТОЛОГІЯ,ІСТОРИЧНИЙ,ВИ ДЕ???ВИ В СПЛЯЧКУ ПОПАЛИ? ЧИ ВИ БОЇТЕСЬ, ЩО ВАС ВІДРАХУЮТЬ?ВИ помиляєтесь!Єднайтесь,Як ми в 2004р.!!!!
Богдан Показати IP 24 Листопада 2013 15:31
Навіщо вам те Єс ?? І так багато наркоти ввозять, а то буде все відкрито і буде ще більше крадіжок такого подібного. я не піду і всіх закликаю не йти. А стареньким нема що робити? вже ви гроші вкладали і що? то ще й тут. Комусь це треба а ви хоч не гробте своє здоров"я
русский дух православия до Богдан Показати IP 24 Листопада 2013 16:16
Звичайео ж з ЕС наркоту а з Росію любов і ісконно канонізоване православя)))))
луцк Показати IP 24 Листопада 2013 15:36
для лучанина що тоби дав 2004 рик люди мерзли и обдурили людей як могли и буде цей раз люди вже никому не вирять вас дурнив росия так нагнула що ви незнаете в яку бл...дь сторону бигти .
дьодік до луцк Показати IP 24 Листопада 2013 17:17
Люди за свободу помирали, а ти "мерзли" - теж мені жертва...
Лучанин Показати IP 24 Листопада 2013 16:51
А для чого писати "штурм " міської ради , якщо Романюк сам скликав сесію він був ініціатором. Козлик навіть прискакав попіаритися. Не робіть з цього політику ви вже людям осточортіли. Я був сьогодні в Луцьку на майдані люди так і кажуть. Все ви допригались вам ніхто не вірить , тому будьте обережні бо люди відвернуться і підуть , а постраждає Україна.
Антон Показати IP 24 Листопада 2013 16:54
Навіть партію Зелених бачив , що вони прокинулись?
я Показати IP 24 Листопада 2013 17:00
На сцені одні діти. Депутати продвигаюсь своїх дочок-синів!
123 Показати IP 24 Листопада 2013 17:53
Клоуни
Яна Показати IP 24 Листопада 2013 18:05
Сором луцьким студентам!!! Як ходити по нічних клубах, то мають і час, і гроші, а підтримати євромайдан не можуть вийти! Старенька бабця років 80 ходила по Театральному з плакатом на підтримку Єс, який намалювала на шматку шпалери, а студентів, молоді - кіт наплакав! Беріть при клад зі Львова! Прокидайтеся!!!!
Корінний лучанин до Яна Показати IP 24 Листопада 2013 18:21
ЛЬВІВЯНИ МОЛОДЦІ!!!ВОНИ ПОКАЗУЮТЬ ВСІМ ПРИКЛАД, ЯК ТРЕБА ЛЮБИТИ ТА ПОВАЖАТИ СВОЮ ДЕРЖАВУ!! НЕМА СЛІВ! В УКРАЇНІ ВОНИ ЗАВЖДИ БУЛИ ПЕРШИМИ!!! В ДАНОМУ ВИПАДКУ ТРЕБА ВСІМ( НЕ ТІЛЬКИ СТУДЕНТАМ) ГРОМАДЯНАМ ПОКАЗАТИ СВОЄ СТАВЛЕННЯ ДО ВЛАДИ! НАРОД Є НОСІЄМ ВЛАДИ, А НЕ ПАРТІЯ РЕГІОНІВ з АЗАРОВИМ І ЯНУКОВИЧЕМ !
вчитель Показати IP 24 Листопада 2013 22:06
Піднімайтеся всі, не будьте байдужими. Не бійтеся! Українці мають право бути вільними, як європейці без віз їхати в ті країни в які хочуть. Ми повинні мати достойну зарплату і захищені законом права. Наше місце в ЄВРОСОЮЗІ. А з Росією ми вже були і тому маємо пам ятати як нас " любив " і не раз дурив " старший брат"
Я до вчитель Показати IP 24 Листопада 2013 22:44
Хто вам сказав що інтеграція з ЄС все це вам дасть??? Люди ви хоч знаєте на що підписуєтесь? Вам Шенген одразу відкриють? Дадуть достойну зарплату? Дороги поремонтують? Х*ра з два.
вчителю Показати IP 25 Листопада 2013 08:46
Ви угоду про євроінтеграцію читали. Впевенний, що ні, просто волаєте, як дурна ку... ва на роздоріжжі. Прочитайте, і зрозумієте, що матимемо від вступу в ЄС. Якщо не знаєте - не ляпайте язиком.
Корінний лучанин до вчителю Показати IP 25 Листопада 2013 10:43
Що Ви несете? Те, що Ви говорите схоже на збори "ніщих бомжів", які рішають куди їм краще йти: до памятника Леніну чи до вокзалу і де більше подають!!! Ви що не розумієте,що Україна зупинилась у своєму розвитку! Ми не відновились після кризи 2008року, наш ВВП ще не досягає рівня 1991р(біля 70%)!!! Нас обійшли інші країни бувшого СРСР, де ми були 2-і після Росії! Ви напевно хочете,як сказав один економіст - ВІЧНОГО СНУ! І не треба включати ДУРАКА! Ви не орієнтуєтесь в цьому!!!
Ваня Показати IP 25 Листопада 2013 09:29
Ми українці дурнувати народ. Ніколи не були дружеі, все життя стоїмо на колінах.Ми раби,ми привикли ними бути, все життя нас гноблять, а ми мовчимо.Нам добре.До Богдана тобі Росії треба, ми там уже були, комуністів,які виморили нас голодом, Сталіна,яким повбивав мільйони людей в тому числі і своїх соратників, а вони спокійно мовчали.Ти,ххто комуняка, чи чиновник-олігарх,який накрав міотйони і тішися,тобі нічого не треба.Задумайся наш спільний дім Україна.БоїтьсЯ Росія нас випускати в світ,бо не буде мати покірного раба. Ти не хочеш в Європу,то дуй до кацапів, ваони там зроблять тобі жо*у. Тебе тут ніхто не держить,гроші маєш приймуть везде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus