USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьким дітлахам пропонують цікаві канікули

5 Липня 2016 18:22
Серія майстер-класів для дітей у рамках проекту «Фонд розвитку навчального закладу» розпочалася сьогодні в арт-галереї. Тричі на тиждень - у вівторок, п’ятницю та неділю, упродовж усього літа, в арт-галереї ЦУМу діти дошкільного і молодшого шкільного віку власноруч будуть виготовляти вироби з різноманітних матеріалів.

Про це повідомили у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Зокрема, юні лучани робили декупаж дерев’яної сільнички. Долучилися активно до роботи і батьки, які допомагали своїм дітям затирати, фарбувати та прикрашати посудину. Задоволеним лишилися усі: дітки, які змогли забрати свій витвір додому, мами і тати, які цікаво провели час зі своїми чадами, та майстри, які поділилися власними уміннями з дітлахами.
Так, у неділю, 10 липня, планується незвичайне заняття – майстерня шоколаду, де діти робитимуть солодкі фігурки, а опісля на учасників чекає анімаційне шоу.

Всі охочі взяти участь у цікавих майстер-класах можуть записатися на заняття у Офісах розвитку кварталу Луцька.

Зазначимо, що проект «Фонд розвитку навчального закладу» діє в рамках програми Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» «Сучасна освіта». Основна мета цього проекту – сприяти розвитку творчого потенціалу учнів та забезпечити комфортні умови для навчання. Незважаючи на те, що Фонди розвитку навчальних закладів почали працювати відносно нещодавно, ідеї, які прагнуть втілити в життя голови фондів, вже реалізуються. Нині в місті діє 11 фондів розвитку навчальних закладів, 6 з яких - у ДНЗ, решта в школах. На часі - приєднання нових освітніх колективів, які прагнуть змінити підхід до використання батьківських коштів, спрямовуючи їх у русло безпеки та розвитку своїх дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus