USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Луцьким ОСББ, які виконали енергоефективні заходи, відшкодують частину кредитів

12 Квітня 2023 10:30
Шести об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків у Луцьку, які впровадили в багатоповерхівках енергоефективні та енергозберігальні заходи, відшкодують частину суми кредитів.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про відшкодування частини суми кредитів ОСББ, залучених на впровадження в будинках енергоефективних та енергоощадних заходів.

Як зазначив міський голова Ігор Поліщук, Луцьк – в числі лідерів за кількістю ОСББ та їхньою активністю, тому місто виконує перед ними свої зобов’язання в частині співфінансування.

ОСББ «Федорова 2», «Світло 1», «Відродження 14», «Володимирська 97», «Конякіна 21», «Винниченка 47» залучали кредитні кошти для виконання у своїх будинках енергоефективних та енергозберігальних заходів. Тому вони подали звернення, аби їм повернули частину коштів відповідно до програми відшкодування частини суми кредитів ОСББ Луцької міської територіальної громади, залучених на впровадження в будинках енергоефективних заходів на 2021–2023 роки.

Згідно з рішенням, департамент житлово-комунального господарства укладе з вище згаданими ОСББ договори та здійснить відшкодування.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
членкиня Показати IP 12 Квітня 2023 14:16
А в ОСББ "Софії Ковалевської, 23" матеріали на утеплення залишились зимувати. Двір захаращений впродовж усієї осені і зими. Частину матеріалів розікрали так звані спритники. Будинок з будівельному риштуванні стоїть з осені. А в оплаті за житло і послуги є така графа "Ремонтний фонд". І люди платять. І будуть платити за те, чого вже немає. Що вже давно вкрали.
ОСББ Показати IP 12 Квітня 2023 23:16
Конякіна 29Б- вже в жовтні два роки буде як риштування стоїть, а будинок незакінчений. Гроші забрали, доробляти ніхто не хоче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus