USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцьким ОСББ виконком не погодив відшкодування за кредитами

23 Лютого 2017 11:07
Сім ОСББ не включили до переліку позичальників, яким відшкодують відсоткові ставки за кредит.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 23 лютого.

Так, на розгляд виконкому пропонувався проект рішення, яким мали внести об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «ДІНАС», «СОФІЇ КОВАЛЕВСЬКОЇ-23», «КИЇВСЬКИЙ МАЙДАН 11», «МАГНОЛІЯ ЛУЦЬК», «КОНЯКІНА 33», «ДЕСЯТИЙ БУДИНОК» та «ВІДРОДЖЕННЯ 10А» до переліку позичальників на відшкодування відсоткових ставок за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами.

До слова, відомо, що в частині цих будинків уже встановлені ІТП, замінені вікна та двері на сходових клітках під’їздів. Тобто, роботи вже виконані, а всі документи перевіряли члени відповідної комісії міської ради.

Проте, член виконкому Андрій Парфенюк заявив, що не готовий голосувати за такий проект рішення, бо, мовляв, в проекті рішення немає зведених сум.

«Мені відомі, що суми кредитів відрізняються майже в 2 рази по будинках, які мають однакову кількість квартир. Я при такому стані речей не буду голосувати», - заявив він.

У відповідь перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що всі документи від ОСББ є, і всі ці договори пройшли обговорення під час засідання комісії. А різниця в цифрах може стосуватися особливостей безпосередньо будинків: одним потрібні одні технічні характеристики обладнання, іншим - інші.

«Кредити оформлені, ОСББ готові працювати за цими договорами. Пропоную вам на комісії попрацювати з кошторисами і поговорити з головами. Ці цифри можуть відрізнятися, бо є різні підходи до енергозбереження, є різні технічні вимоги до різних будинків», - пояснив він.

Але Андрія Парфенюка це не переконало і він все-таки пропонував зняти питання з порядку денного. Ця пропозиція не набрала достатньої кількості голосів. Проте члени виконкому не підтримали і проекту рішення. Тож ОСББ доведеться чекати наступного засідання виконкому, аби членам комітету надали фінансову інформацію, попри те, що вони чекали на підтримку міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 23 Лютого 2017 11:39
Мутки мутят

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus