USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянам відшкодовують відсотки за кредити для ОСББ

25 Серпня 2015 12:30
Волинянам компенсують кошти за кредитні відсотки за кредити на енергоощадні заходи для ОСББ, втім, краяни не надто активно звертаються за допомогою. Як пояснюють чиновники – люди просто не знають про можливості відшкодування.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 25-го серпня.

Заступник начальника управління ЖКГ ОДА, начальник технічного відділу управління житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації Андрій Пиріг розповів, що зрозумів, чому краяни не вертаються за допомогою.

«Найбільше коштів передбачили місцеві громади Луцька - 1,5 мільйона гривень на відшкодування відсотків за кредити для впровадження енергоощадних заходів та у Володимирі-Волинському і Нововолинську - до 300 тисяч гривень. Втім, активність невелика й мало звернень за компенсацією. А все тому, що люди практично не знають, що є така програма. Під час наради у Володимирі-Волинському до мене підходили люди й казали, що вперше про це чують», - розповів чиновник.

Після свого виступу Андрій Пиріг звернувся до ЗМІ й попросив повідомити волинян про можливість отримати кошти на погашення відсотків із кредиту.

Виступили й представників державних банків. Вони повідомили, що дають кредити на енергозберігаючі заходи строком до 10 років і на суму до 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що для нових восьми об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Луцька міська рада даватиме кошти, аби частково відшкодовувати відсоткові ставки кредиту для впровадження енергоощадних заходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus