USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцьким освітянам виділили 10 мільйонів на підвищення зарплати

26 Квітня 2017 13:50
Вихователям ДНЗ, викладачам позашкільних навчальних закладів, ПТУ та навчально-реабілітаційних центрів дофінансують зарплату з бюджету міста.

Про це стало відомо під час засідання чергової 23 сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, із підвищенням мінімальної заробітної плати двом розрядам вчителів склалася така ситуація, що працівники освіти, які фінансуються з держбюджету, отримують підвищення до зарплати, а ті вчителі, які фінансуються з місцевого бюджету, – ні. Тому працівники освіти одержують різної величини заробітні плати. Для врегулювання цього питання і відновлення соціальної справедливості з місцевого бюджету необхідно виділити 10 мільйонів 417 тисяч гривень, які покриють підвищення зарплатні вчителів орієнтовно на 4 місяці, з травня до вересня.

Зі слів виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука, це питання було найбільш дискусійним під час обговорення розподілу вільних залишків та коштів від перевиконання надходжень до бюджету. Проте, всі погодилися, що питання зарплат освітян – надзвичайно важливе.

Урешті, обранці громади підтримали рішення про виділення цих коштів з бюджету міста. Відтак, доплати отримають вихователі дитсадків, викладачі ПТУ, викладачі позашкілля, шкіл естетичного виховання та інші освітяни, які отримують зарплату з бюджету міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Квітня 2017 00:49
При всій повазі до освітян, ПЕРЕДВИБОРЧІ АКЦІЇ ЗА РАХУНОК ДЕРЖБЮДЖЕТУ. Грошей вистачить до вересня, а врсени обіцяють вибори...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus